Press "Enter" to skip to content

“Капитанът” на Франческо Тоти вече и на български език!

Франческо Тоти! Около 20 години “принцът на Рим” носи капитанската лента на “Рома” и определено е най-легендарният “вълк”, играл в отбора от столицата!

Каква обаче е неговата история? Съвсем скоро ще можете да я прочетете, защото ще се появи на българския пазар! В каталога на издателство „Жануа’98“, излиза биографията на Франческо Тоти – „КАПИТАНЪТ“. В идните дни ще публикуваме ексклузивно откъси от това невероятно четиво, което определено си заслужава да бъде прочетено! Тези откъси ще могат да бъдат прочетени само на сайта на “Ритнитопъ”!

Стотиците фенове, които очакваха заглавието още от момента на дебюта му в Рим, Италия –  в края на 2018 г., ще могат да се сдобият с него на български за Коледните празници. Книгата излиза официално на 6-и декември (във вариант с мека подвързия) и 17-и декември (във вариант с твърда подвързия – по-луксозно издание).

Франческо Тоти - Капитанът - предстоящо】 Жануа 98 • Цена | Ciela.com
Автобиографията на Тоти

Книжното тяло е от 458 страници + допълнителни 32 страници със снимки и спомени от живота и кариерата на Капитана.

Преводът от италиански е дело на Павел Колев –  една от най-емблематичните фигури на футболната сцена у нас, с над 15-годишен опит като спортен журналист, сертифициран по футболен мениджмънт от УЕФА и завършил европейско управление на спорта, делегат на международни мачове на най-високо ниво, бивш пресаташе на БФС и директор на “Левски” (София).

Редакцията е на Васил Койнарев – редактор, лингвист и преподавател, също с дългогодишен опит в журналистиката. Корицата е дело на Мина Ядкова.

При поръчка от сайта на www.janua-98.com до 30 ноември с код free читателите могат да се възползват от безплатна доставка.

При поръчка на книгата с мека корица (излизаща на 6 декември) читателите могат да я очакват на 8-и декември. 

При поръчка на книгата с твърда корица (излизаща на 17 декември)  читателите могат да я очакват на  21-22 декември.

MЕКА корица: https://www.janua-98.com/sportni/pre-order-kapitanat-biografiyata-na-franchesko-toti-meka-koritsa – 24 лева корична цена

ТВЪРДА корица: https://www.janua-98.com/sportni/pre-order-kapitanat-biografiyata-na-franchesko-toti-tvarda-koritsa-1 – 29 лева корична цена

Партньорите ни от Жануа’98 благодарят сърдечно на всички фенове за търпението. Остана съвсем малко!

В допълнение ви напомняме за един интерес момент от “римската” история на българска земя:

Разгледайте и другите оцветени снимки от рубриката ни “Ритнитопъ” в цвят

Очаквайте и много интересни съвемстсни подаръци от издателска къща Жануа 98′ и “Ритнитопъ”! За да не изпуснете сроковете и за да бъдете винаги запознати със случващото се – последвайте нашия акаунт в Инстаграм: https://www.instagram.com/ritnitop/

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *