Press "Enter" to skip to content

Нов Конгрес на БФС през март!

Току-що от facebook страницата на екипа на Димитър Бербатов “Р-Еволюцията е тук” стана ясно, че Конгресът на БФС през март месец идната година ще бъде изборен!

До момента екипът на голмайстор номер едно за всички времена на националния ни отбор е събрал 309 декларации, като по този начин необходимите 1/3 от клубовете са ЗА преизбирането на нов президент на футболния ни съюз!

“309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 г. за това Конгресът на БФС през март 2022 г. да бъде изборен и да премине по конкретен дневен ред. Промяната в ръководството на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона.Знаем и за писмата, които БФС събира чрез зоналните ръководители. Писма, които нямат никаква юридическа стойност. Огромен брой от клубовете в страната се съветваха с нас какво да правят. Истината е, че страха от това как БФС ще реагира спрямо инакомислещите все още го има. Клубовете се притесняват, че може да започне чистка и изключване на клубове, подкрепили “Промяната” и нашия екип. На всички казахме да подписват тези писма – че нямат отношение към правата им относно редовния конгрес, че там ще могат да сменят ръководството на футболната централа. Сега от БФС ще извадят 300-400 от тези писма и ще се опитат да ги представят като директна подкрепа за тях. Клубовете обаче няма да им повярват, защото знаят, че зад тези писма не стои истинска подкрепа, а само финтиране на апарата на БФС. Нека в централата в Бояна си живеят с тази заблуда, ако въобще й вярват. На конгреса ще се сблъскат с реалноста. (Р)Еволюцията идва!”

написаха от екипа на Бербатов

Ако не сте запознати или сте забравили събитията около предишния Конгрес на БФС, можете да прочетете статиите ни по темата:

А защо “Ритнитопъ” е негативно настроен към настоящата управа на БФС, можете да прочетете тук:

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *