Press "Enter" to skip to content

Тайната вечеря на БФС

Навръх празника на влюбените Свети Валентин, и този на лозарите, градинарите и кръчмарите – Трифон Зарезан, Изпълнителният комитет на БФС започна тайно заседание.

Преди часове започна необявено заседание на Изпълкома на БФС в Бояна. По-интересното е обаче, че на сбирката бяха видяни както членове на настоящия Изпълком, така и такива, които вече не са част от управленското тяло на футболния съюз, какъвто например е Венци Стефанов.

От dsport публикуваха информация, че темата на заседанието е предстоящият след един месец Изборен Конгрес(1). Както вече подчертахме, настоящото заседание не е обявено никъде, което го прави неофициално. Така че темата също не е официално обявена.

Причината за присъствието на хора от миналия Изпълком вероятно се корени във факта, че новият Изпълнителен комитет все още не е вписан като ръководен орган на БФС, тоест всички решения, засягащи външни от БФС страни, трябва да бъдат подписани от членовете на стария Изпълком.

Мнението на “Ритнитопъ”: Много рядко Изпълкомът на Българския футболен съюз се събира, за да коментира чисто футболни теми. Именно тoва е и причината хората, милеещи за българския футбол, да искат незабавна смяна на настоящото управление. Честно казано въобще не е толкова интересно какво коментират на това си тайно заседание, защото може би е ясно…поредната схема. Този път вероятно, за да останат на власт.

Източници:
(1) Странен микс от два Изпълкома започна тайно заседание в БФС. (2022, February 14). Последни новини от света на спорта – dsport. https://dsport.bg/stranen-miks-ot-dva-izpalkoma-zapochna-taino-zasedanie-v-bfs.html

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *