Press "Enter" to skip to content

Задава се общонационален протест срещу БФС на Михайлов.

В четвъртък се организира общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов!

Този четвъртък (31.03.22 г.) от 17:00 ч. пред Националната футболна база в Бояна ще се проведе общонационален протест срещу управлението на бориславмихайловското БФС. Планирано е затваряне на Околовръстен път, което вече е разрешено от столичния кмет Йорданка Фандъкова. 

Публикуваме и съобщението на организаторите:

„Протестът ще е мирен и ще спазим всяка буква на закона, но и ясно ще заявим позицията си – беззаконието трябва да спре! Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим и да кажем „Край!” на своеволието.

 Инициативата е на клубовете, които се обявяват “за” промяна в управлението на БФС. Дистанцираме се от клубни пристрастия, защото в името на каузата е важно да бъдем заедно и обединени. Вярваме, че този път е възможно да застанем рамо до рамо. 

 Затова и призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

Поздрави, 

Клубовете, борещи се за справедливост“

Мнението на “Ритнитопъ”: Настоящата ситуация е изключително напрегната и се надяваме, че футболните фенове ще протестират по възможно най-демократичния начин, въпреки яростта, която са събрали към Борислав Михайлов и неговите “колеги”. В този ред на мисли да изпотрошим базата в “Бояна” би значило да унищожим единственото адекватно “нещо”, създадено от бориславмихайловците. Нека им бием шута, но по различен от техния начин!

More from Проблематиката в българския футболMore posts in Проблематиката в българския футбол »

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *