Press "Enter" to skip to content

Задава се общонационален протест срещу БФС на Михайлов.

В четвъртък се организира общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов!

Този четвъртък (31.03.22 г.) от 17:00 ч. пред Националната футболна база в Бояна ще се проведе общонационален протест срещу управлението на бориславмихайловското БФС. Планирано е затваряне на Околовръстен път, което вече е разрешено от столичния кмет Йорданка Фандъкова. 

Публикуваме и съобщението на организаторите:

„Протестът ще е мирен и ще спазим всяка буква на закона, но и ясно ще заявим позицията си – беззаконието трябва да спре! Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим и да кажем „Край!” на своеволието.

 Инициативата е на клубовете, които се обявяват “за” промяна в управлението на БФС. Дистанцираме се от клубни пристрастия, защото в името на каузата е важно да бъдем заедно и обединени. Вярваме, че този път е възможно да застанем рамо до рамо. 

 Затова и призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

Поздрави, 

Клубовете, борещи се за справедливост“

Мнението на “Ритнитопъ”: Настоящата ситуация е изключително напрегната и се надяваме, че футболните фенове ще протестират по възможно най-демократичния начин, въпреки яростта, която са събрали към Борислав Михайлов и неговите “колеги”. В този ред на мисли да изпотрошим базата в “Бояна” би значило да унищожим единственото адекватно “нещо”, създадено от бориславмихайловците. Нека им бием шута, но по различен от техния начин!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *