Press "Enter" to skip to content

Какво е футболът за мен? Футболни истории.

“Ритнитопъ” винаги се е стремял да е близо до футболния фен. Чрез новата ни рубрика ще се опитаме да приближим футболния фен до футбола!

Що е то футбол? Колкото и да е прост отговорът на този въпрос, толкова е и сложен. Да, всяко дете се е докосвало до коженото кълбо и го е ритало с всичка сила, дори и да не е знаело каква точно е целта. Да, това е най-популярният спорт в света, гледан от над 4 милиарда души(1). Да, освен всичко това футболът е средство за стопяване на граници, цветове, религии и прочие.

Освен всичко, футболът е и социална отговорност!

Футболът може да е и много други неща. Всеки от нас, футболните запалянковци, има свои лични футболни истории, които са го накарали да обикне играта или са се случили в последствие, било то на терена или извън него.

Очакваме твоята история на имейл: office@ritnitop.bg

Затова ние, от “Ритнитопъ”, искаме да съберем всевъзможни истории и да ги публикуваме в нашия сайт. Историите могат да бъдат свързани с всичко. Могат да бъдат весели, тъжни, поучителни, смешни…всякакви. Важното е да са футболни. Дори не е нужно да са лично ваши. Може да знаете за история на ваш приятел или познат, която заслужава да достигне до по-широка аудитория.

Мнението на “Ритнитопъ”: Днес мнението на “Ритнитопъ” ще е малко по-различно. То ще бъде вашето мнение! Нашият екип искрено ви приветства да споделите с нас и аудиторията ни какво е футболът за вас? Каква е вашата лична футболна история? Разкажете ни защо обичате тази игра и с какво тя е допринесла в живота ви! Ще се постараем да публикуваме възможно най-много от вашите истории без редакторска намеса! Очакваме вашите истории на следния имейл: office@ritnitop.bg

Източници:
(1) Социална отговорност във футбола: Спасението. (2021, April 2). Българският футбол – решенията на проблемите – Ритнитопъ. https://ritnitop.bg/2021/02/03/socialna-otgovornost-vav-futbola/

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *