Press "Enter" to skip to content

А ти намери ли си билет?

Грандиозна еуфория около финала за Купата на България! Никой не знае колко точно билети се продадоха в първия час!

Само час след официалното пускане на билетите за финала на Купата на България в продажба, билети вече няма. Или поне така показва интерактивната карта на сайта на eventim, където се продават онлайн билети.

Към 11:00ч. на 03.05. картата в eventim изглежда по този начин.

Възможно е да става дума и за бъг в системата, който да е предизвикал грешна визуализация. Факт е обаче, че привържениците на “Левски” сформират километрични опашки около стадион “Георги Аспарухов”.

Актуална снимка от опашката пред “синия” стадион.

Всичко в сиво на горепосочената карта е заето, освен “лъвчетата” между секторите В и Г и между А и Б, където ще има буферни зона. Еуфорията е налице! По всичко личи, че ще се насладим на пълен стадион “Васил Левски”. Нещо, което не се е случвало от много време!

Към момента на сайта на eventim не се продават билети за сектор В. Останали са малко бройки за сектор Б. Около 2500 билета са запазени за “сините” фенове, които имат сезонни абонаментни карти. Техните билети ще бъдат пазени до петък! Билети за секторите А и Г, където ще бъдат настанени “червените” фенове все още са в продажба.

Ако всичко, което виждаме на страницата на eventim е вярно, ще се окаже, че феновете на “Левски” са успяли да изкупят над 15 000 билета за по-малко от час. Публиката на сините е изключително активна в последно време и няма да е толкова странно, ако действително билетите са свършили!

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *