Press "Enter" to skip to content

Следващата сряда от 20:00 часа ще бъде горещо! “Обзор на кръга” епизод 30 със специалното участие на Теодор Коев (CSKA FAN TV) и Калоян Христов (Трибуна Левски)

Финалът за Купата на България наближава, а с него и интересът към предстоящият двубой между двата най-подкрепяни отбора в България! Това е и причината ние от “Ритнитопъ” да поканим Теодор Коев (CSKA FAN TV) и Калоян Христов (ТРИБУНА ЛЕВСКИ) , с които да обсъдим всичко най-важно и интересно около двубоя!

Гостите ни са едни от най-големите фенове на отборите си! Също така са създатели на най-големите им фенски YouTube канали! Ако сте “червен” или “син” фен, няма как да не сте чували за Тео и Калата!

Освен чисто футболните теми, ще се впуснем в разговори за създаването на подобни фенски трибуни в интернет пространството. Трябва ли фен каналите да имат комуникация с футболните клубове, или трябва да бъдат независимо звено? Как всъщност се създава и поддържа един такъв канал? И много други теми относно продуктите им!

Държим да отбележим, че “Ритнитопъ” има за задача чрез този епизод да покаже, че комуникацията между двата най-големи отбора може да бъде нормална и градивна! Това няма да е поредният цирк. Ще видим нещо различно!

Абонирайте се за канала ни в YouTube и натиснете камбанката, за да не изпуснете този невероятен, юбилеен, 30-и епизод, който ще бъде НА ЖИВО!

Сложете си reminder!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *