Press "Enter" to skip to content

Финалът за Купата! Най-подходящият момент за брак!

Вчера “Левски” успя да надвие отбора на ЦСКА София и да вдигне Купата на България! Феновете на двата отбора обаче успяха да се насладят на този двубой по необичаен начин! Да спечелят любовта на животите си!

Футболът е много повече от игра! Неведнъж сме го казвали. Просто, защото го мислим и силно го вярваме! Футболът е начин на комуникация, футболът е любов. А ако някой тръгне да спори по тази тема, то настоящият материал е за него!

Вчерашният финал бе за феновете по трибуните. Двете агитки показаха защо техните отбори са двата най-големи и велики отбора в България. Единствено буферните зони, т.нар. “лъвчета” бяха свободни, всичко друго бе “червено” или “синьо”. Истински футболен празник! Отдавна не бяхме виждали толкова пълен националния стадион и се надяваме това да стане по-честа практика.

Сигурно сте чували цитата “футболът е балет на масите”. Наистина най-популярната игра е един превъзходен танц, който всички ние заедно танцуваме. На стадиона се случват хиляди събития едновременно! Общо взето футболът е един своеобразен град, който ври и кипи. Домът на живущите в този град логично е стадионът!

Какво се случи вчера вкъщи? Това ще отразим днес! Двама смели фенове на двата български гиганта се престрашиха да поискат ръцете на своите любими! Те, слава Богу, казаха ДА!

Червеният фен Владимир Кацарски предлага брак
Син фен предлага брак.

“Ритнитопъ” прави всичко възможно да покани бъдещите семейства в “Обзор на кръга”, за да чуем техните истории! Абонирайте се за нашия канал в YouTube тук!

Мнението на “Ритнитопъ”: Да предложиш пред над 30 хиляди души избощо не е лесно! Нека бъдещите семейства бъдат живи и здрави и никога не забравят, че именно футболът, и то българският такъв, ще бъде незабравима част от тях! Двете предложения, които наблюдавахме вчера са нещо великолепно и наистина останахме без дъх! Обичайте се, хора! И подкрепяйте отборите си! Емоцията е невероятна! Да живее любовта! Да живее футболът!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *