Press "Enter" to skip to content

Димитър Митов и Алисон. Кой е по-добрият вратар?

Наредиха Димитър Митов до Алисон, номиниран е за спасяване и отбор на сезона във ФА Къп!

Българският вратар на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов получи ново сериозно признание на Острова заради страхотното си представяне в ФА Къп през сезона, и по-специално в двубоя с Нюкасъл.

Ако сте забравили за невероятните намеси на Митов, можете да си припомните всичко в материала ни по темата:

В двубоя с „джордитата“ Митов се отчете с цели 10 спасявания, като едно от тях (в добавеното време на срещата след удар на Жоелинтон с глава) бе номинирано за най-добро през настоящата кампания!

Можете да го видите тук:

По-значимото постижение е номинацията на българския страж за най-добър вратар в турнира. Прави впечатление, че сред другите номинирани е стражът на Ливърпул Алисон Бекер, както и бившият английски национал Джак Бътланд.

Гласувайте за Митов като натиснете на името му! Ще бъдете прехвърлени в Туитър, където да натиснете отново върху неговото име! Нека му помогнем.

Мнението на “Ритнитопъ”: Митов продължава да не получава повиквателна за националния отбор на България. Според нас неговият момент ще дойде рано или късно. Българският страж е целеустремен и с добрите си изяви доказа, че трябва да бъде наблюдаван! Очакваме това лято Митов да бъде награден с трансфер за добирте си изяви. Предстои да разберем къде ще продължи кариерата си и му пожелаваме да бъде здрав, за да ни радва някой ден под рамката на националната врата!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.