Press "Enter" to skip to content

Димитър Митов и Алисон. Кой е по-добрият вратар?

Наредиха Димитър Митов до Алисон, номиниран е за спасяване и отбор на сезона във ФА Къп!

Българският вратар на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов получи ново сериозно признание на Острова заради страхотното си представяне в ФА Къп през сезона, и по-специално в двубоя с Нюкасъл.

Ако сте забравили за невероятните намеси на Митов, можете да си припомните всичко в материала ни по темата:

В двубоя с „джордитата“ Митов се отчете с цели 10 спасявания, като едно от тях (в добавеното време на срещата след удар на Жоелинтон с глава) бе номинирано за най-добро през настоящата кампания!

Можете да го видите тук:

По-значимото постижение е номинацията на българския страж за най-добър вратар в турнира. Прави впечатление, че сред другите номинирани е стражът на Ливърпул Алисон Бекер, както и бившият английски национал Джак Бътланд.

Гласувайте за Митов като натиснете на името му! Ще бъдете прехвърлени в Туитър, където да натиснете отново върху неговото име! Нека му помогнем.

Мнението на “Ритнитопъ”: Митов продължава да не получава повиквателна за националния отбор на България. Според нас неговият момент ще дойде рано или късно. Българският страж е целеустремен и с добрите си изяви доказа, че трябва да бъде наблюдаван! Очакваме това лято Митов да бъде награден с трансфер за добирте си изяви. Предстои да разберем къде ще продължи кариерата си и му пожелаваме да бъде здрав, за да ни радва някой ден под рамката на националната врата!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *