Press "Enter" to skip to content

Как Димитър Митов попадна в идеалния отбор на FA Къп?

Димитър Митов победи Алисон в анкетата на Emirates FA Cup в Туитър и попадна в идеалния отбор за сезона!

Днес по обяд публикувахме статия, в която приветствахме всички, които имат желание да гласуват за българския страж на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов в анкетата на FA Cup за най-добър вратар на турнира.

Koгато публикувахме статията Митов беше събрал 12% и се намираше на третата позиция зад Алисон и Джак Бътланд. Към онзи момент остахава още 7 часа са гласуване и около 1200 човека бяха дали своя глас в анкетата.

Резултатите днес по обяд

Публикуваният материал активизира доста голяма част от нашите читатели и се свързахме с главния редактор на един от най-четените футболни сайтове в България “От Засада”, за да привлечем още повече внимание към Митов и анкетата!

Няколко часа по-късно Митов вече е втори.

С общи усилия успяхме да активизираме още повече хора и Димитър Митов изпревари сериозно Джак Бътланд, достигайки до второто място в анкетата. Към този момент оставаха около 5 часа гласуване! Шансовете бяха напълно реални, защото бяха необходими по-малко от 1000 гласа, за да превърнем Митов в страж номер едно на турнира!

Към 15:00ч. българско време инерцията се усещаше дори и във въздуха. Митов достигна цели 36.3%, докато Алисон беше на върха с 46.7%. Само 10% деляха българският страж от първата позиция и още повече, той щеше да надмине вратарят на Ливърпул. Уау.

В битката се включиха и други страни, като например мобилното приложение за следене на мачове на живо FlashScore! Всички усещахме какво ще се случи.

Към 15:30ч. Боби от Фен Сектор също откликна на молбата ни и се включи в начинанието. Процентите на Алисон намаляваха, а тези на Митов се увеличаваха. Времето беше напълно достатъчно, тъй като оставаха малко под 4 часа до финала.

Около 15:30. шансовете вече са повече от реални.

Броени минути след това Митов вече разполагаше с 0.8%-ово предимство пред Алисон. Гласувалите вече бяха около 2000 души и преднината започна да нараства с всяка изминала минута.

Логичното се случи малко преди 16:00ч. българско време.

От този момент нататък преднината на Митов просто се увеличаваше и никой не можеше да предположи докъде ще стигне българският страж. Към 16:30 бяха преминати 60%! Митов вече можеше да празнува! Важно е да се отбележи, че и много англичани гласуваха за българина и призоваваха и други футболни фенове да го направят, защото той трябва да бъде истинският победител!

Пример за такъв коментар

Един час преди края на гласуването преднината на Митов вече беше убийствена! Българинът води с почти 70% пред останалите. Втори е Алисон с 22%! Всичко това си заслужаваше!

Резултатът към 19:00ч.

До края на анкетата остава един час, но по всичко изглежда, че Димитър Митов ще попадне в идеалния отбор на ФА Къп!

Мнението на “Ритнитопъ”: Ето, че е възможно. Възможно е да се обединим и да помогнем. Защото ефектът е прекрасен. Всички сме щастливи! И това не е просто едно вмешателство в анкета, чийто завършек е неправилно избран вратар на турнира. Това всъщност е справедливост! Тъй като представянето на Димитър Митов в турнира за FA Къп беше повече от превъзходно. Това, което Митов направи срещу Нюкасъл никога няма да бъде забравено в Кеймбридж! Честито, Митко! Заслужено е!

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *