Press "Enter" to skip to content

Фен на “Армейците” към Ганчев: “Не искам да ме правиш на глупак”!

Феновете на ЦСКА София имат своето право да недоволстват от управлението на клуба. Това си пролича и от думите на един от най-верните привърженици на клуба!

Публикуваме текста на Асен Мечката без редакторска намеса:

Не искам да ти задавам въпроси! Не искам и отговорите ти! Не искам да ме правиш на глупак и от загриженост да съм адвокат, ревизор, скаут, треньор и всичко квот се сетиш дето всякаш липсва на клуба! Не искам повече да се деля и карам със свои.. Не искам и да се браня от такива.. Не, не искам! Не искам да мразя и да ме е срам!

ИСКАМ да виждам и да чувствам, че квото се прави е от сърце и за благото на ЦСКА!

Искам да не ме излагат действията на тези, които трябва да ни водят, обединяват и бъдат за пример! Искам да продължа да се гордея с избора си да отдам живота си на ЦСКА и да имам желание да продължа да го правя! Искам да не ме лъжеш и цапаш, мен и името свещенно! Искам да ходя горд с изправена глава, а не със свито сърце! Искам единство…

Да сме обединени с ясна цел и посока! Искам просто да бъда фен и верен Армеец, обичащ и следващ клуба си.. Много ли искам?!? Защо тогава сякаш го губя при вашето управление г-н Ганчев? Защо загубих желание да ходя на стадиона, защо се делим и мразим.. И защо ви посрещнахме като месия, а се стигна до тук, не карахте ли вие влака.., не държахте ли животите и любовта ни в ръцете си.. Не, не искам въпроси и отговори.., а действия с които да поправиш всичко, което прецака!!! Искам ЦСКА обратно.. Там където му е мястото.. в сърцето и на върха.. И искам да е НА ВСЯКА ЦЕНА и ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

П.П. Та мани успиванията.. върни Армейщината!

– написа Асен Мечката във Фейсбук профила си.

Какво каза собственикът на отбора Гриша Ганчев, можете да прочете тук:

След публикуването на цялото видео отстрана на ЦСКА София, Мечката написа нов статус, коментирайки чутото:

Ами не ми стана по леко! Но и няма как да е друго след толкова разочарования от лъжи и тоталното обезценяване на мъжката дума! Просто се отвратих, изморих се, а и нямам желание вече да се боря с вятърни мелници и да се карам и споря с други “Червени”.., заряда ми липсва.., но и за да не се оказва, че преча и аз на любимия си клуб.., ще опитам да премълчавам повече и просто да наблюдавам.. с надежда, която явно в мен, никога не умира, дори наивно!

Та само ЦСКА.. И дано този път се намери някой да вдъхнови пък мен.., а ако успее да върне и вярата ми.. Ще е супер! Аз няма как да се откажа напълно.. Това ще означава да плюя на целия си червен живот! Успех..

– написа преди малко Асен Мечката в своя Фейсбук профил

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *