Press "Enter" to skip to content

Комуникацията между ЦСКА София и феновете. Свидетели сме на развръзка.

Ръководството на ЦСКА София се среща с фенклубовете в цялата страна!

Вчера от ЦСКА София публикуваха видеото на Гриша Ганчев, в което собственикът на “армейците” коментира най-актуалните проблеми около клуба. Интересното в случая бе, че въпросите бяха задавани във Facebook страницата на отбора, а Ганчев успя да отоговри на голяма част от тях. Най-интересното можете да прочетете тук:

Феновете на “червените” недоволстват в последно време от начина, по който се управлява отбора от Борисовата градина. Един от най-верните привърженици на ЦСКА София показа как се чувстват голяма част от феновете на клуба. В прав текст Асен Мечката заяви: “Не искам да ме правиш на глупак”. В момента доверието към Ганчев е нулево и трябва да бъдат предприети много стъпки, за да се оправи стореното. Повече по този казус можете да прочетете в материала ни по темата.

Ден след видеото на Ганчев последва още един, бихме го нарекли правилен ход отстрана на ръководството на “червените”. Бе обявена среща с фенклубовете от цялата страна. Ето какво написаха от управата на клуба:

“Непреходността на един клуб се измерва с любовта на феновете, която се предава “още от дете” на всяко следващото поколение. Оценяваме, че най-силният актив на клуба сте Вие, нашите привърженици.

Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма как да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова искаме да се срещнем лично и да си кажем всичко – честно и по мъжки!

От следващия месец ръководството на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват “червената” общност в България.

Ще се свържем допълнително с фенклубовете в различните градове, за да определим заедно удобни за всички дати.

Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха!”

– написаха от официалната фейсбук страница на “Червените”.

Най-после някой на стадион “Българска армия” се е сетил, че най-ценният актив на клуба са неговите фенове. Нека видим как ще продължи комуникацията с “армейските” привърженици. Интересно е и мнението на Теодор Коев от най-големия “цесекарски” канал в YouTube CSKA FAN TV, който дава своето мнение за това, дали трябва един фен канал да има комуникация с клуба и до каква степен:

Мнението на “Ритнитопъ”: Прозрачност. Това е най-важното за ръководенето на един български клуб. Без да има прозрачност рискът от фалити и тем подобни финансови инструменти за пъхане на проблемите под килипа е огромен. Ако феновете са запознати с проблемите в клуба, каквито и да са те, освен, че могат да помогнат, ако се налага, могат и да коментират казусите на ниво общество. По този начин, дори и собственикът “бащица” да е един, той може да бъде изкъсо следен. Това обаче зависи от управата на “червените”, а не толкова от феновете им. Първите стъпки в тази посока бяха направени. Да видим как ще продължи комуникацията.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *