Press "Enter" to skip to content

До Париж и обратно: Приключенията на Боби и Киро.

Президентът на БФС Борислав Михайлов вероятно е гледал финала на Шампионска лига в компанията на Кирил Домусчиев.

Преди минути, колегите от BIRD.BG публикуваха интересна информация около президента на футболния ни съюз Борислав Михайлов и собственика на “Лудогорец” Кирил Домусчиев.

“Вчера в 19:13 на Летище София кацна чартерен полет от Париж с Кирил Домусчиев и Борислав Михайлов на борда. Предполагаме, че двамата са били на финала на шампионската лига. Един такъв VIP-полет струва минимум 10 000 евро.

– написаха от BIRD.BG във Фейсбук профила си.
Чартарният полет, на който са се возили.

“На VIP-терминала наш репортер посрещна Михайлов, показа му едни документи и го помоли за коментар. Видяното не се хареса на Михайлов. Той отказа коментар и избута с лакът колегата.

– се пише още в статуса на BIRD.BG

Мнението на “Ритнитопъ”: Напомняме, че именно колегите от BIRD.BG публикуваха доста “приятни” разкрития за работата на Михайлов и БФС през годините. Базата в Бояна е единственото нещо в кариерата на Михайлов като президент на съюза, с което може да се похвали. Не знаем обаче колко точно е за хвалба…

Интересно ни е да разберем в какво този път се е забъркал вратарят-танцьор, който упорито успява да запази президентския си пост в българския футбол. Следим събитията и предстои да разберем!

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *