Press "Enter" to skip to content

Шампионът на Северозападната Трета лига зове за помощ! Помогнете на “Спартак” и стадион “Плевен”!

Феновете на “Спартак” (Плевен) се организират тази сряда, за да облагородят своя дом!

Нямаме си представа дали следите долните дивизии в българския футбол, но тазгодишната кампания в Северозападната Трета лига завърши безапелационна победа на плевенския “Спартак”! Тимът, в който играе и Мариян Огнянов успя да отбележи 87 попадения и да допусне само 16 през настоящия сезон, като извоюва цели 81 точки.

По този начин, водените от Красимир Бислимов футболисти, успяха да се завърнат в професионалния футбол. Работата обаче не е приключила.

Отборът на “Спартак” определено бе най-подготвен в Северозападната Трета лига!

Завръщането в професионалния футбол може и вече да е сбъдната мечта за “Спартак”, но завръщането на професионалния футбол на стадиона в Плевен все още е абсолютен блян…

Стадионът се намира в окаяно състояние и общинското съоражение определено не заслужава да бъде лицензирано към този момент. В Плевен има футболна история, но явно това не стига, за да се задейства ремонт или цялостна реконструкция на стадиона. Стадионът е олицетворение на българската спортна реалност. Повече за съоражението тук:

Все пак “Спартак” разполага с активни привърженици, които милеят за своя дом и искат да наблюдават срещите на отбора вкъщи, а не в Ловеч, какъвто е вероятният сценарий към момента. Ето го и съобщението на феновете:

На 01.06 (сряда) в 17:30ч. се събираме фенове-доброволци на стадион Плевен, за да помогнем на клуба с освежаването на стадиона предвид скорошното му лицензиране. Молим всички, които милеят за Спартак и искат отборът да играе на собствения си стадион да дойдат и да се включат в инициативата. С уважение ОФК Спартак Плевен.

Мнението на “Ритнитопъ”: “Спартак” (Плевен) е един от традиционните български отбори с богата история! Подвизаващият се под “Панорамта” отбор заслужава да играе своите домакински срещи в собствния си дом. Видимо общината не реагира на виковете на привържениците на клуба. Това е и причината феновете да инвестират доброволчески труд в името на своя любим отбор! Нека всички, които милеят за футбола в Плевен да помогнат! Заслужава си!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *