Press "Enter" to skip to content

“Ритнитопъ” бе харесан от 13 000 души във Facebook! Какво означава числото 13 за българския футбол?

Ритнитопъ премина 13 000 харесвания във Facebook. Последователите скоро ще надхвърлят 17 000! Постепенно и упорито успяваме да достигнем все по-голяма аудитория, която ни се доверява, за което сме изключително благодарни!

Преминахме 13 000 харесвания на страницата ни във Facebook! Благодарим ви! По този повод ще ви дадем малко информация за числото 13 в българския футбол! 

Националът Ивайло Йорданов с номер 13

Както виждате и на снимката това е номерът, с който играе един от героите от САЩ 94′ Ивайло Йорданов! За националния отбор Ивайло Йорданов дебютира през 1991 г. и има 51 мача с 4 отбелязани попадения. Също така еучастник на Евро 96′ и на световното във Франция две години по-късно. През 1998-а година е избран за Футболист на годината в България. 

Името на Йорданов е изписано със златни букви в историята на “Спортинг”.

Друг интересен факт за това сакрално число е, че гол номер 13 на световни първенства е втората дузпа, отбелязана от Христо Стоичков срещу Гърция в САЩ! 

В кръга на шегата, или пък не, бившият министър-председател БОЙКО БОРИСОВ играе също с номер 13! Много трудно бе да изберем, кой да представим – него или Йорданов. 

Ек-премиерът също обожава 13-ката

С 13-и номер се подвизава и вратарят на националния отбор и син на президента на БФС Николай Михайлов! 

Националният вратар Ники Михайлов също се подвизаава с номер 13!

Мнението на “Ритнитопъ”: Нямаме търпение скоро да ви разкажем и за номер 14! Можете да ни помогнете като поканите приятелите си да харесат страницата на “Ритнитопъ”! Благодарим ви предварително! Целта остава същата! Да им бием шута! 

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *