Press "Enter" to skip to content

Най-хубавото се случи! Боби ни поздрави за новия сезон!

Президентът на БФС Борислав Михайлов пожела успех на всички отбори!

Ето какво написа президентът на футболната ни федерация в официалния си Facebook акаунт:

🆕🇧🇬 Днес стартира новият футболен сезон 2022/23 г. в България и използвам възможността да пожелая успех на клубовете от всички нива на футболната ни общност.

⚽️ Времето, в което живеем, е изпълнено с всякакви предизвикателства и футболът продължава да е един от малкото социални аспекти, обединяващи нацията ни. Ето защо благодаря от сърце на цялото българско футболно семейство за сплотеността и всеотдайността към любимата игра.

🏟 Убеден съм, че новият сезон ще ни донесе много положителни емоции и зрелищни мачове, изпълнени със спортсменство, феърплей и толерантност 🤝🤝

💯 В навечерието на 100-годишния юбилей на Българския футболен съюз аз и моят екип ще работим усърдно, както винаги, за доброто на клубовете и положителното развитие на любимата ни игра.

👏 Още веднъж желая успех и много поводи за радост на клубовете ни и техните привърженици през сезон 2022/2023 г.!

– написа Михайлов в акаунта си.

Мнението на “Ритнитопъ”: Ние няма как да не пожелаем успех на Борислав Михайлов и неговия екип! Пожелаваме им в най-кратък срок да преустановят дейността си и да се оттеглят в безкрайна почивка! Нека видим един своеобразен шпалир, който да направят пред евентуалните бъдещи спасители на българския ритнитоп. Време е. Време е да им бием шута!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *