Press "Enter" to skip to content

Развръзката от ужасната катастрофа. Семерджиев, Борисов и София-Запад. Вечна дружба.

Връзката – Семерджиев – София Запад – Бойко Борисов. Семерджиев е умален клонинг на Борисов!

Днес от БОЕЦ публикуваха материал, който не трябва да остава незабелязан. Публикуваме го и ние! Без редакторска намеса!

Близките на убитите жени и гражданите чакаме да чуем защо Семерджиев с десетки нарушения, дела и престъпления е на свобода, защо полицията и прокуратурата не са си свършили работата и този не е в ареста, или затвора отдавна.

А Ясен Тодоров от следствието ни говори колко добра работа били свършили, като го заловили. Само че той е бил в ръцете им преди три седмици пак след тежки нарушения и ТЕ са го пуснали и носят солидарна отговорност за убийството на двете жени. Говорим за две невинни жертви на същата система-убиец изградена от същият Гешев и неговите господари – Борисов, Пеевски и Цацаров. Благодарение на тази система мутри, като Семерджиев, като сина на пернишкия прокурор, като ценкочоковци и всякакви самозабравили се отрепки вилнеят с години и са недосегаеми. Борисов, бившият премиер и главен секретар на МВР внедрен в системата от Маджо, Таки, Пашата, Маргините, Цветелина Бориславова и Бриго Аспарухов превърна МВР в мутренска бригада. Годините му начело на държавата и полицията бяха запомнени с десетките неразкрити показни убийства , стотиците корупционни скандали и хилядите отстранени от системата професионалисти.

Заедно с Цветанов напълниха министерството с калинки, мутри, зависими послушковци и корумпета. Политика, която продължава повече от 20 години. За съжаление въпреки високопарните думи и Рашков нищо не промени в тази система. Един от последните министри на вътрешните работи на Бойко Борисов е събирателен образ на мутризацията на МВР – Младен Маринов – бивш шофьор и охранител на наркобоса Мето Илиенски. Сега обществото ни е разтърсено от поредната „трагедия на пътя“ – убийството на две невинни жени от Семерджиев и изплуващите данни за полицейски чадър над него и пряка връзка с полицейски служители в убийството и укриването му след това. На снимката – Бойко Борисов с членовете на „София-Запад“ MMА кадрите Георги Валентинов и Дани Илиев. Семерджиев е част от същата групировка под контрола на Таки. София – Запад не бива да бъдат разглеждани, като фенска организация, отдавна са мутирали в типично мутренска банда.

Очакваме МВР да съобщят дали при обиска в жиището на Семерджиев е открита тениска с образа на Бойко Борисов.

Димитър Стоянов от B IRD.BG в свой статус във „ФЕЙСБУК“ разкри схема и връзката на Семерджиев и групировката София-запад с прокуратурата.

„Георги Семерджиев, онзи който помете и уби миновачите на “Черни връх” и “Арсеналски” е сочен за гравитиращ около “София-Запад”. Имал дело за наркотици, не зная прекратено или не! Според мои източници, Семерджиев е свидетел по едно от делата срещу Ради Ланеца! Бил “кошаревец” на Гешев и затова е бил пазен! И ето ти резултата! Мъртви минувачи…
За момчетата от снимка пък ми беше потвтрдено, че са съпричастни към някакъв случай на хулиганство. Членове на “София-Запад” били нападнали и били били цивилни полицаи, без да знаят какви са! Ама високопоставени полицаи. Ей така, за купона!“ – Димитър Стоянов. Приложената снимка е илюстрация на думите му.

Истината е, че убиецът Семерджиев и подобни нему не може да съществуват без закрилата и чадъра на тази прогнила система. В случая връзката стига директно  до Борисов, МВР и прокуратурата.  Тя ги произвежда. Тя ги отглежда, угоява и развъжда. Хора, като Гешев, Цацаров, Ясен Тодоров и техните шпицкоманди, които десетилетия наред не виждат умишлено брутални престъпления, които са назначени от мафията с тази цел носят отговорност за липсата на справедливост. Когато мафията владее държавата мутрите вилнеят.

Клиповете на Борисов – мутрата от джипката, който се движи по забранените участъци на магистралите в строеж, който спи с пистолет до главата и чекмеджетата пълни с пачки и кюлчета и който по телефона заповядва да се размаже физиономията на този, или онзи е първообраза на Семерджиев. Убиеца Семерджиев е дребен клонинг на Борисов и подобни нему. И както за всички схеми на Борисов прокуратурата никога не видя данни за извършени престъпления, така и за Семерджиев и много други е сляпа и глуха и те газят, убиват и крадат необезпокоявано.

А вчера чугуненото мнозинство във ВСС  подвластно на мафията остави Гешев – слугата на Борисов и Пеевски на поста му. Институциите са превзети и единсвената сила, която може да сде пребори със злото са гражданите. БОЕЦ водим тази битка и вярваме, че гражданите сме по-силни от мафията.

Георги Валентинов и Бойко Борисов

Битката продължава!

#БОЕЦ

Цялата статия прочетете тук: https://www.boec-bg.com

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *