Press "Enter" to skip to content

Осигуряване на успеха на нашите емблематични състезания. Приоритет номер четири на FIFA!

Състезанията на FIFA са идеалната сцена за представяне на най-големите футболни таланти от цял свят.

Изключителният успех на Световното първенство по футбол, Световното първенство по футбол за жени и новия световен клубен футболен турнир на FIFA е от основно значение за поддържането на този благоприятен цикъл. За да продължи този успех трябва:

  • Да бъдат осигурени първокласни условия за участващите отбори и съдии

Футболният мач е сцена, на която играчите, треньорите и съдиите могат да покажат уменията си пред световната публика. Максималният успех на едно елитно състезание включва предоставянето на най-добрите възможни услуги на всички участници. FIFA ще осигури първокласни условия на всеки фронт – от състоянието на терена до атмосферата на стадиона; от организацията на пътуването до комфорта в базовите лагери на отборите.

  • Да бъде създадено уникално преживяване за феновете и глобалната аудитория

Интересите на феновете трябва да бъдат поставени на първо място. Приоритет на FIFA е да отговори на техните очаквания и постоянно да създава уникални преживявания за всички членове на глобалната си аудитория – където и да се намират – като се възползва от възможностите, предоставени не само от страната домакин, но и от цифровия пейзаж.

  • Да бъде доставено висококачествено съдържание с комерсиални цели и телевизионно разпорстранение

FIFA работи в тясно сътрудничество с телевизионните оператори и търговските партньори, за да вдъхне живот на своите състезания и на футболните събития по света. В стремежа си да засили това сътрудничество и да постигне още по-амбициозни цели, FIFA следва да разработи и предостави програми с висока стойност във връзка с турнирите.

  • Да бъдат организирани устойчиви турнири и да бъде създадено силно наследство

Влиянието на един футболен турнир продължава и след последния съдийски сигнал; един турнир може да повлияе на поколения деца и да донесе хора. FIFA се ангажира да осигури устойчиви турнири както от социална, така и от екологична гледна точка, и да създаде осезаемо наследство, което да бъде от полза за обществото. като цяло.

Мнението на “Ритнитопъ”: Ех, да можеше и БФС да вдъхне такъв живот на българския футбол. Още в първата точка можем да направим нужното заключение. Всички знаем как изглеждат откриващите и закриващите мачове на световните първенства. Като истински футболен празник. Пуснете си откриващия мач от настоящия сезон на родната efbet Лига. Ще ви хареса.

Източници:
(1) FIFA Digital Assets Hub. https://digitalhub.fifa.com/m/a08ad6a73aa4d41b/original/z25oyskjgrxrudiu7iym-pdf.pdf

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *