Press "Enter" to skip to content

“Боби, ще изгубиш войната с Левски”. Кой и защо вдигна този транспaрант в Разград?

В минута 19:14 на мача между България и Гибралтар от турнира “Лига на нациите” бе издигнат транспарант с надпис “Боби, ще изгубиш войната с Левски”.

След декларацията на “Левски”, в която клубът призова феновете да присъстват на домакинския мач с “Ботев” (Пловдив), днес събитията около казуса “Левски – БФС” продължават.

Малко след 19-ата минута на мача, феновете на стадиона в Разград издигнаха транспарант с надпис “Боби, ще изгубиш войната с Левски”. По всяка вероятност символиката показва, че надписът трябваше да бъде показан точно в 19:14 минута на мача. Както всички знаем 1914 е годината, в която синият клуб е създаден.

Надписът е горе вляво

Мнението на “Ритнитопъ”: Събитията, на които ставаме свидетели са изключително притеснителни, тъй като думата “война” не би трябвало да се разнася толкова безотговорно в публичното пространство. Все пак не трябва да се правят прибързани изводи преди ръководството на “Левски” да коментира този случай. Един клуб няма как винаги да е отговорен за действията на своите привърженици, но това ли е днешната ситуация?

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *