Press "Enter" to skip to content

Рапърът FYRE с песен за най-добрия футболист в света!

Българският рапър Огнян “FYRE” Павлов отново атакува футболните фенове с песен за Карим Бензема – носителят на “Златната топка” за тази година!

Това, че Карим Бензема няма да успее да вземе участие на световното в Катар, не означава, че името му няма да бъде непрестанно повтаряно! Българския рапър Огнян Павлов, по-известен като FYRE пусна новия си албум, където намираме песен, посветена на нападателя на Франция и Реал Мадрид.

“Карим Бензема, влизам в атака, искат да ме спрат, аз им бягам по тъча…”

– се пее в припева на песента.

Хубаво е да подчертаем, че рамо до рамо с FYRE от самото начало е Александър Александров, който освен бийт мастър, се справя прекрасно и с направата на видеата на рапъра!

Ще ни е много интересно да видим реакцията на Бензема, в момента, в който чуе песента, посветена на него! А с оглед популярността на FYRE изобщо не е изключено Карим да чуе парчето!

Преди четири години FYRE доби огромна популярност с най-големия си хит, посветен на друг френски национал – Килиан Мбапе. Песента за нападателя на ПСЖ вече е събрала 13 милиона гледания в YouTube, а освен всички обиколи и всички френски телевизии.

Какво да очакваме от FYRE на следващото световно? И фен ли е на Франция? Най-вероятно да, особено ако съдим по песните, които публикува по време на най-голямото спортно събитие в света – СВЕТОВНОТО!

Гледайте предаването на “Ритнитопъ” за световното първенство в Катар, което започва след края на последния мач от футболния ден! Всекидневни живи предавания с награди, игри и интересна информация!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *