Press "Enter" to skip to content

Докато българският фен “вика” за чужди нации, Боби и Кръстачи пеят “като за финал”…

Екипът на “Ритнитопъ” се сдоби с прекрасни коледни кадри преди финала на световното първенство, на които президенетът на БФС и националният селекционер вероятно празнуват доброто представяне на “А отбора” ни.

Намираме се в последния ден от световното първенство в Катар. Наблюдавахме първенство, съпътствано от сериозни политически скандали в самото му начало, но в края му следвкусът от великолепната игра на отборите е изнесен на пиедестал. За жалост българският национален отбор по футбол отново не представи Родината ни на световните футболни финали. Въпреки това обаче поводи за празненства винаги ще се намерят.

Екипът ни се сдоби с кадри, описващи прекрасно крилатото “И да паднем и да бием, пак ще се напием…” На снимката могат да бъдат забелязани президентът на БФС Борислав Михайлов и настоящият селекционер на България Младен Кръстаич. Двамата, видимо доволни от постигнатото в българския футбол, се забавляват страстно. Коя ли е песента, която пеят? Ние залагаме на хитът на Преслава “Като за финал”. Песен, която е добре известна на Боби.

Добре запознати сме с нивото на купон в БФС, за жалост обаче то не отговаря на резултатите на националния отбор и развитието в българския футбол. България продължава да не се класира за голям футболен форум, докато Сърбия и Хърватия все по-рядко пропускат участие. Да не говорим за вторите, които успяха в рамките на четири години да се класират на два поредни 1/2-финала на световни футболни финали.

Това е положението. Днес за пореден път българският футболен фен ще подкрепя чужда държава. В случая Аржентина или Франция. Две държави, които преклониха глави пред БЪЛГАРИЯ преди 30-тина години.

А Господ беше българин…

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *