Press "Enter" to skip to content

Георги Миланов напуска Левски

Георги Миланов напуска “Левски” в посока ОАЕ! Звездата на “сините” ще продължи кариерата си в местния “Ал Дафра”. В момента отборът се готви в страната, а новият отбор на Миланов заема последно място в местния шампионат.

“Левски” няма да пречи на атакуващия полузащитник да се договори с новия си отбор. В настоящия му договор (изтичащ през лятото на тази година) има клауза, която гласи, че при добра оферта той ще напусне отбора свободно и ще преговаря за сделка.

Това означава, че “Левски” няма да получи нищо в касата си от трансфера на Миланов. Подобен развой е нормален с оглед на финансовото състояние на “сините” и неудовлетворяващите клуба договори, които се подписват, за да може отборът да се конкурира със съперниците си в efbet Лига.

Със синия екип Георги Миланов спечели Купата на България и отстрани ПАОК в турнира Лига на конференциите.

Трансферът на Миланов е шок за “Левски”.Това е огромен удар за амбициите на “Левски”. Миланов бе основна част от отбора и плановете на Станимир Стоилов. Мъри рядко допуска завой в очертания план за развитие на отбора му.

Още повече – Георги бе най-добрият играч за “Левски” в негативния период за “сините”, с който те приключиха 2022 г.

И без напускането на Миланов, халфовата линия на “Левски” се нуждаеше от нови футболисти. Филип Кръстев е под наем при “сините” и едва ли ще остане в тима през сезон 23/24, а към Андриан Краев има сериозен интерес от чуждестранни отбори.

Очаква се “сините” да реагират светкавично на трансферния пазар с привличането на Асен Чандъров.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *