Press "Enter" to skip to content

Левски няма да се изправя срещу руски отбор. “Сините” намериха заместник на Краснодар.

Левски ще се изправи срещу кувейтския футболен тим Ал Кувейт, вместо срещу руския Краснодар.

Преди седмица “сините” фенове влязоха в ожесточени дискусии след информацията, че Левски ще се изправи срещу руския Краснодар по време на подготвителния си лагер в Дубай. При изиграването на една такава среща “сините” щяха да се превърнат в един от малкото футболни отбори от държава-члена на ЕС, който се изправя срещу руски отбор от началото на войната в Украйна.

Разговорите по темата определено нажежиха обстановката на ‘Герена” и отговорът на въпроса “Правилно ли Левски да играе срещу руски отбори?” не бе едностранен. След редицата акции на “сините” фенове в подкрепа на Украйна, много хора останаха с впечатлението, че е немислимо воденият от Станимир Стоилов отбор да играе с руски отбори.

Отборът на Левски в резервния си жълт екип

Проблемът обаче се разреши от само себе си. Руският отбор Краснодар реши да отмени контролата с българския тим, като руската преса изтъква, че причината за решението е недоволството на българските фенове.

От клуба обаче успяха да реагират своевременно и да организират друг съперник. По този начин програмата на Левски няма да претърпи промяна и съперникът ще бъде кувейтския Ал Кувейт.

Срещата с Ал Кувейт, която ще се изиграе на 17. януари, ще се излъчва на живо в ефира на Диема. По всяка вероятност двубоят ще започне в 15:00ч.

Все още обаче остава въпросът, дали Левски ще се изправи срещу “Спартак” (Москва) и Урал. Ако това се случи, вероятно срещите няма да се излъчват по телевизията!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *