Press "Enter" to skip to content

Благотворителен футболен търг в подкрепа на пострадалите в Турция и Сирия!

Екипът на “Ритнитопъ” организира благотворителен футболен търг! Средствата ще бъдат дарени в подкрепа на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия!

Трагедията, случила се в Турция и Сирия накара мнозина от нас, хората на Земята, да помогнем! “Ритнитопъ” отново се позиционира като социално отговорен проект с ясната цел да събере средтва, с които да подкрепим засегнатите от земетресенията в двете държави!

Как ще го направим? Чрез организирането на един от най-големите български футболни търгове, които са се провеждали! Всички са добре дошли, тъй като събитието ще е ОНЛАЙН и НА ЖИВО в нашия YouTube канал!

В понеделник, 20-ти февруари, “Ритнитопъ” ще бъде НА ЖИВО с една от големите звезди на българския футбол! Очаквайте в следващите дни да ви представим госта, както и артикулите, които ще продаваме!

Последвайте ни в социалните мрежи и се абонирайте за нашия YouTube канал, за да не изпуснете един от най-големите футболни търгове състояли се някога! Всички парични средства ще отидат в подкрепа на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия! Нека сме съпричастни! Нека помогнем!

Екипът на “Ритнитопъ” иска да благодари на всички отбори, футболисти, спортисти, треньори, администратори и футболни деятели, които дариха артикули за търга!

Пълният списък на дарителите ще бъде публикуван в каналите на “Ритнитопъ” в социалните мрежи в идните дни.

🌍 Абонирайте се за канала ни: https://www.youtube.com/@ritnitop/🔥
Иииии натиснете камбанката!

😊 Последвайте “Ритнитопъ” и в социалните мрежи:
👉🏻 Инстаграм: https://www.instagram.com/ritnitop/
👉🏻 Фейсбук: https://www.facebook.com/ritnitop.bg
👉🏻 ТикТок: https://www.tiktok.com/@ritnitop

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *