Press "Enter" to skip to content

Стилиян Петров ще е част от най-големия онлайн футболен търг в България!

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България ще бъде гост в благотворителен футболен търг, който ще се проведе на живо в понеделник, 20.02., от 19:00ч.

Екипът на “Ритнитопъ” реши да започне кампания по набиране на средства в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. За целта иновативният футболен проект организира грандиозен футболен търг, който ще се проведе в YouTube канала на “Ритнитопъ”. Специален участнк в живото предаване ще бъде Стилиян Петров!

Трагедията, случила се в Турция и Сирия накара мнозина да запретнат ръкави и да помогнат на пострадалите! “Ритнитопъ” отново се позиционира като социално отговорен проект с ясната цел да събере средства, с които да подкрепи засегнатите от земетресенията в двете гореспоменати държави!

Чрез организирането на най-големия български футболен търг, който се е провеждал дигитално! Всички са добре дошли, тъй като събитието ще е ОНЛАЙН и НА ЖИВО!

Участвайте в най-големия футболен търг със Стилиян Петров

Формата на търга ще бъде отворена, като наддаването за артикулите ще протича в коментарите в YouTube. За целта е важно всеки, желаещ да участва, да се е регистрирал и да има профил, за да може да коментира в живото предаване!

Артикулите, които бяха събрани за търга определено носят със себе си огромна стойност, както емоционална, така и материална.

Настоящият капитан на българския национален отбор и футболист номер 1 на България за последните две години Кирил Десподов също се включи в кампанията на “Ритнитопъ”, дарявайки своя тениска за каузата!

Кирил Десподов се включи в каузата на “Ритнитопъ”

В кампанията се включиха и други настоящи и бивши футболни национали, както и много футболисти, треньори, футболни дейци и прочие, като Тодор Неделев, Георги Илиев, Радослав Кирилов, Андреа Христов, Иван Турицов, Симеон Славчев, Георги Миланов, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Галин Иванов, Илиан Илиев – Младши, Георги Русев, Мартин Луков, Емил Виячки, Даниел Димов, Генадий Ганев, Николай Минков, Илия Юруков, Валентин Антов, Янко Георгиев, Светослав Ковачев, Красимир Костов, Мирослав Маринов, Светослав Вуцов, Кирил Динчев, Християн Славков, наставника на националния отбор до 21г. Александър Димитров, бившият футболен съдия доц. д-р Радан Мирянов, както и съдията Георги Кабаков!

Освен всички изброени, в кампанията се включиха отборите на ЦСКА София, Локомотив Пловдив, Локомотив София, Левски, Ботев Враца, Берое, Септември София, Арда, Спартак Варна, Хебър, Етър, Дунав Русе, Добруджа, Миньор Перник, Янтра, Монтана и фен клубът на Милан в България с артикули, подписани от играещи и бивши футболни легенди!

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов се включи също в организирания от “Ритнитопъ” благотворителен търг! Попето дари 8 подписани от него тениски, сред които такива на националния отбор на България, Левски, Ростов и Сочи!

Ивелин Попов и нашият автор Божидар Димитров

Важно е да отбележим, че една от тениските е фланелката, с която отбелязва първия си гол за Ростов!

Повече информация ще намерите в страницата ни!

Специални благодарности, и то не на последно място, и на женския национален отбор по футбол, който се включи в кампанията!

Присъстват и други замесени страни, които се включват тепърва в кампанията, включително и фенове на любимата игра!

През уикенда “Ритнитопъ” ще публикува много от артикулите в каналите си в социалните мрежи, за да бъде събуден интереса на участниците в търга!

Мнението на “Ритнитопъ“: Невероятно е да видим как българският футбол играе като един отбор! Толкова много отбори и футболисти, които са съперници на терена, се включиха заедно в името на едно добро дело! Дарените артикули определено ще помогнат на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия!

Затова не изпускайте живото ни предаване в понеделник от 19:00 часа, заедно със Стилиян Петров, когато ще можете да си купите артикули, които няма да можете да срещнете никъде другаде! Очакваме ви в най-големия онлайн футболен търг, състоял се в България!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *