Press "Enter" to skip to content

Какво трябва да знам за благотворителния футболен търг и какви са артикулите?

Всичко най-важно около днешния футболен търг, както и какви са артикулите, ще откриете тук!

Наддаването за артикулите се случва на този линк: https://www.facebook.com/ritnitop.bg/posts/pfbid02QS1Dcg5dTDF7kKKKvetYxRqkJBPkLatb8jNFe5ixLMkdsFRJkn6VNPpseU9jv9b3l

Днес от 19:00 в канала на “Ритнитопъ” в YouTube ще се проведе благотворителен футболен търг с цел подспомагане жертвите от земетресенията в Турция и Сирия. Можете да намерите живото предаване на този линк!

Всичко най-важно ще разбереш от участието на създателя на “Ритнитопъ” Теодор Георгиев по БНТ

Важно е да се спомене, че за да се участва в търга, всеки трябва да има регистрация в YouTube, за да може да коментира с цената, която предлага за артикулите! Като алтернатива, “Ритнитопъ” предлага наддаване и във Facebook, събитието ще намериш тук!

Специален участник в живото предаване ще бъде Стилиян Петров

А какви са артикулите?

По време на днешния ден в часовете до 19:00 ще публикуваме постепенно артикулите, които ще бъдат предлагани на търга! Да започваме!

Хеттрик от тениски на бившия капитан на националния отбор на България Ивелин Попов! Футболистът на Левски дари три от тениските, с които е защитавал цветовете на “лъвовете”! Започваме с начална цена 150 лева, а стъпката за наддаване е 30 лева!

Продължаваме с обявяването на артикулите! Вторият артикул е топка, подписана от националния отбор по футбол на България за жени! Да напомним, че момичетата ни се намират в серия от две поредни победи! Начална цена: 100 лева! Стъпка: 30 лева!

Специално подписана за търга топка от момичетата ни!

Третият артикул, който обявяваме е тениската на футболист номер 1 на България за 2022 година Кирил Десподов! Капитанът на националния отбор по футбол се включва с тениска, носеща на гърба любимия му номер 11! Началната цена на артикула е 150 лева! Стъпката – 30 лева!

Специално дарена от Кирил Десподов тениска!

Продължаваме с артикул номер 4! Отборът на ЦСКА София подписа специално дарена за търга на “Ритнитопъ” топка! На артикула се вижа и подписа на Бай Добри – един от любимците на “червената” общност! Цената на топката стартира от 200 лева! Стъпка: 50 лева!

Специално дарена топка от ЦСКА София!

Опеделено артикул номер 5 ще събуди вашия интерес! Става дума за специално дарена тениска на Левски от Георги Миланов! Миланов е най-младият футболист, печелил наградатата Фуболист #1 на България! Атакуващият полузащитник я печели още когато е на 20 години! Началната цена за тениската на Миланов е 150 лева! Стъпка: 30 лева!

Специално дарена от Георги Миланов тениска

Бившият капитан на ЦСКА и настоящ наставник на ЦСКА 1948 Тодор Янчев дарява негова тениска на националния отбор по футбол на България! Арикулът започва от цена 200 лева и стъпка 50 лева!

Специално дарена от Тошко Янчев тениска!

Продължаваме със следващия артикул, който е мачова тениска на китайския Шъдзяджуан, която е носена от бившия национал Георги Илиев! Илиев е легенда както на Черно море, така и на Локомотив Пловдив! Началната цена на тениската е 150 лева със стъпка за наддаване 30 лева!

Мачова тениска на Георги Илиев от престоя му в Китай!

Следващият артикул е тениска на националния отбор на България по футбол, лично подписана от защитника Андреа Христов! Скорошният рожденик Христов е собственост на Козенца, но играе под наем в италианския Реджена! Тениската му започва от 100 лева със стъпка 30 лева!

Тениска на Андреа Христво

Тениска на България, дарена от Галин Иванов е следващият ни артикул! Нападателят на Славия дарява тениската си от негов мач за националния отбор! Началната цена е 100 лева, а стъпката за наддаване 30 лева!

Тениска на Галин Иванов

Номер 10 е тениска на Димитър Илиев с любимия му номер 14, подписана от целия отбор на Локомотив Пловдив! Капитанът на “смърфовете” и също така носител на приза Футболист на годината дари специално тениската за търга на “Ритнитопъ”! Началната цена е 150 лева, а стъпката за наддаване – 30 лева!

Тениска на Димитър Илиев с подписи на целия отбор на Локомотив Пловдив

Голамйсторът срещу ЦСКА София на стадион “Българска армия” от последния кръг на efbet Лига Николай Минков е следващият с обявен артикул! Тениската на Минков започва с цена 100 лева, а стъпката за наддаване е 20 лева!

Тениска на Николай Минков

Продължаваме със защитника на Славия Емил Виячки! Футболистът се включва в инициативата на “Ритнитопъ” със специално дарена тениска, която е с поставена начална цена 100 лева! Стъпката за наддаване е 20 лева!

Тениска на Славия, дарена от Емил Виячки

Следващият артикул е тениска на ЦСКА 1948, специално дарена за търга на “Ритнитопъ” от Ради Кирилов! Мачовата тениска на българския национал стартира от 100 лева при стъпка за наддаване 20 лева!

Тениска на ЦСКА 1948, дарена от Ради Кирилов

Време за нещо интересно за феновете на “моряците”! Даниел Димов дари своя мачова тениска с номер 27! Стартовата цена за тениската на “Черно море” е 100 лева при стъпка за наддаване 20 лева!

Тениска от Даниел Димов

Докато сме на тема “варненски футбол”, ви представяме тениската, подписана и дарена от футболистите и ръководството на Спартак Варна! Започваме с начална цена от 100 лева и стъпка 20 за наддаване 20 лева!

Подписана тениска от Спартак Варна

Отиваме на юг, където откриваме тениската на Арда, специално дарена от Илия Юруков! Началната цена отново е 100 лева, а стъпката е 20 лева!

Специално дарена тениска от Илия Юруков

Потапяме се при вратарите, за да обявим вратарските ръкавици с името на Янко Георгиев! Започваме търга за ръкавиците с начална цена от 100 лева! Стъпката за наддаване е 20 лева!

Ръкавиците на Янко Георгиев

Следващият вратар, който се включи в благотворителния търг е Мартин Луков! Българският национал и играч на Кармитица дари фланелка с неговия любим 71-ви номер! Началната цена е 100 лева, а стъпката – 20 лева!

Тениска на Мартин Луков

Вратарят на ЦСКА 1948 Генадий Ганев се включи в кампанията на “Ритнитопъ” с вратарската си тениска с номер 33, както и със своите надписани ръкавици! Началната сума за артикулите е 130 лева, а стъпката – 30 лева!

Тениска и ръкавици от Ганев!

Продължаваме със следващия вратар – Димитър Шейтанов! Стражът на Септември дари своите специални кори за търга на “Ритнитопъ”! Започваме с начална цена 50 лева и стъпка 20 лева!

Корите на Шейтанов

От вратарите преминаваме към съдиите, където откриваме картони и бадж на най-добрия български футболен съдия Георги Кабаков! Наддаването започва от 100 лева, а стъпката е 20 лева!

Картони и официален бадж от Георги Кабаков

В търга се включи и друг футболен съдия, който вече не практикува и се е посветил на академичната дейност – Радан Мирянов! Началната цена за картоните на Мирянов е 80 лева, а стъпката за наддаване е 20!

Картоните на Радан Мирянов!

Новият отбор на Валери Божинов Добруджа (Добрич) също се включи в търга на “Ритнитопъ”! Подписаната от целия отбор тениска стартира на цена от 100 лева, а стъпката за наддаване е 20 лева!

Тениска на Добруджа

Отборът на Дунав Русе също се включва в инициативата с подписана от всички играчи тениска! Стартовата цена е 100 лева, стъпката – 20 лева!

Тениска на Дунав Русе!

Великотърновският Етър също се включи в търга, дарявайките тениска с подписите на своите футболисти! Цената за старт е 100 лева, а стъпката – 20!

Тениска с подписи на Етър

Миньор Перник дарява тениска, подписана от всички играчи за благотворителния търг на “Ритнитопъ”! Отново – начална цена 100 лева, стъпка 20 лева!

Тениска на Миньор Перник

Габровският клуб Янтра също дарява тениска с подписите на своите футболисти! Цената за фланелката за начало е 100 лева, а стъпката за наддаване 20 лева!

Тениска на Янтра

Започваме с отборите от efbet лига, които дариха тениски за търга! Първата е на Хебър Пазарджик! Начална цена 100 лева при стъпка за наддаване 20 лева!

Тениска на Хебър!

Столичният Септември също се включи в търга с тениска, подписана от всички футболисти на клуба! Началната цена за фланелката е 100 лева, а стъпката за наддаване – 20 лева!

Тениска на Септември

Ботев Враца подкрепя инициативата на “Ритнитопъ”, дарявайки подписана от всички футболисти на отбора тениска! Началната цена е 100 лева, а стъпката за наддаване – 20 лева!

Тениска на Ботев Враца

Воденият от Николай Киров отбор на Берое дари също тениска в подкрепа каузата на “Ритнитопъ”! Началната цена е 100 лева, а стъпката за наддаване 20 лева!

Тениска на Берое

Наставникът на младежкия национален отбор Александър Димитров се включи рамо до рамо с останалите в инициативата на “Ритнитопъ”! Димитров дари тениска на националния отбор на България до 21 години! Началната цена е 80 лева, а стъпката – 20 лева!

Тениска на националите до 21 години

Ново трио от Ивелин Попов! Този път екс-капитанът дарява три мачови тениски от престоя му в Русия! Две мачови от Ростов и една от Сочи! Всички тениски стартират на цена 150 лева! Стъпката е 30 лева!

Продължаваме с артикулите, този път от Миланисти България, които даряват бутилка, шал, шапка и раница! Начална цена: 50 лева, стъпка: 10 лева!

Артикули на Миланисти България

Бутонката на Кирил Динчев от спечеления финал на ЦСКА София срещу Арда също е на линия! Кирил Динчев я предостави в името на инициативата на “Ритнитопъ”! Началната цена за обувката е 80 лева, а стъпката за наддаването 20 лвева!

Бутонката на Кирил Динчев

Следващият артикул е от реализиралия срещу Левски вчера Мартин Смоленски! Футболистът на Пирин дарява негова тениска номер 27! Начална цена 80 лева! Стъпка 20 лева!

Тениска на Смоленски

Следващият артикул е мачовата тениска на Светослав Ковачев от Арда. Началната цена на фланелката е 80 лева, а стъпката за наддаване – 20 лева!

Тениска на Светослав Ковачев

Марин Петков се включи с мачова тениска на Левски! Начална цена: 100 лева, стъпка 20 лева!

Тениска на Марин Петков!

Стражът на Левски Пламен Андреев също ще дари тениска за търга на “Ритнитопъ”! Началната й цена е 100 лева, а стъпката – 20 лева!

Вратарският екип на Андреев

Националът на България Георги Минчев също се включи в кампанията на “Ритнитопъ”, дарявайки тениска на националния отбор на България, която ще стартира от 100 лева, при стъпка 20 лева!

Тениска на Георги Минчев

Определно Ивелин Попов е георят на търга! Осмата тениска от него е тази на Левски! Мачова и подписана! Началната й цена е 200 лева! Стъпката – 30 лева!

Ивелин Попов дари 8 тениски на “Ритнитопъ”!

Бившият национал Михаил Александров дари тениската си на Легия Варшава за търга на “Ритнитопъ”! Цената за старт е 200 лева, а стъпката 30!

Тениската на Мишо Александров от Легия Варшава!

Огромният борец с лъвско сърце и капитан на Ботев Пловдив Тодор Неделев също дари тениска, която стартира от цена 200 лева и стъпка 30!

Тениската на Тодор Неделев

Рекордьорът по мачове за националния отбор по футбол Стилиян Петров дари своята капитанска лента от Висшата лига, както и подписана тениска на националния отбор по футбол на България за каузата на “Ритнитопъ”! Започваме с начална цена 300 лева за тениската и 100 за лентата! Стъпката е 50 лева!

Очаквайте всеки момент следващия артикул! Последвайте ни във Facebook и Instagram, за да следите на живо обявяването на артикулите и техните цени!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *