Press "Enter" to skip to content

Стилиян Петров: Надявам се скоро да има промяна в положителна насока за Кирил Десподов!

Бившият и настоящият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров и Кирил Десподов се включиха в най-големия благотворителен футболен търг!

Стилиян Петров бе специален гост по време на откриването на най-големия футболен търг, който се е провеждал в България! Средставата от търга ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия! Ето какво сподели Стан:

“Имам много истории с Кирил Десподов. Работя в много близък контакт с него, по няколко проекта. Знам какво му е отношението за различни каузи, за дарения. Той подпомага и случващото се в неговия роден град. Подпомага църкви, детски градини, както и други инициативи.

– сподели Стилиян Петров пред “Ритнитопъ”
Настоящият и бившият капитан на националния отбор!

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов бе един от първите, включили се в благотворителния търг, организиран от “Ритнитопъ”! Футболист номер едно на България за 2022 година дари лично подписана от него фланелка на “Лудогорец” с номер 11! Наддаването за фланелката на Десподов вече започна, можете да се включите тук!

Добре съм запознат с неговите действия извън футбола и много се радвам, че футболист, който е на върха не забравя откъде е тръгнал! Тези инициативи са важни за него не само като спортист, но и като човек!”

– добавя екскапитанът.

“Интересен характер, интересно момче. Следя отблизо развитието му и се радвам, че се опитва да мисли по съвсем различен начин. Надявам се, че скоро ще има промяна в неговата кариера и то в по-добра насока.”

– завърши Стилиян Петров

Цялото участие на Стилиян Петров можете да гледате в YouTube канала на “Ритнитопъ”!

Благотворителният търг ще бъде отворен за наддаване до 27.02 в 23:59ч. Можете да се включите във Facebook страницата на “Ритнитопъ”!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *