Press "Enter" to skip to content

Стилиян Петров подарил две от капитанските си ленти на Астън Вила на футболисти от родното първенство!

Предпоследната си капитанска лента от Астън Вила Стилиян Петров дари за благотворителен търг!

Стилиян Петров бе специален гост по време на откриването на най-големия футболен търг, който се е провеждал в България! Средставата от търга ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия! Ето какво сподели Стан:

“Един горд момент за мен, капитан на отбор във Висшата лига! Не много българи са имали възможността да бъдат капитани в едно от най-добрите първенства в света. Аз имах възможността да съм капитан цели четири години, избран изцяло от съотборниците и треньора си! Успях да изведя отбора си с капитанската лента във финали и то във финал срещу отбор, в който играе друг българин – Димитър Бербатов, който за съжаление той успя да спечели.”

– сподели Стилиян Петров пред “Ритнитопъ”
Наддаването за лентата на Стан вече започна тук!

“Тази капитанска лента е нещо много важно за мен в моята кариера. Капитанска лента не се дава лесно. Дава се на хора и лидери, които могат да водят и то в трудните моменти. Тогава си проличават истинските лидери. Играта футбол е екипна работа и това ме прави още по-горд.”

Цялото участие на Стан, гледайте тук!

Тук можете да наддавате за последната капитанска лента на Стан!

“Искам да ти разкрия една тайна. Дал съм други две такива ленти. На две други български момчета. Млади момчета. Те все още се развиват и продължават да се развиват! Играят в българското първенство. Техните родители ме помолиха за капитански ленти. Аз съм дал две и се надявам, че тези момчета един ден ще бъдат капитани във Висшата лига.

Силно се надявам да се случи, защото е невероятен момент, както и гордостта! Особено, когато сме българи и покажем, че имаме лидерството и възможностите да бъдем лидери в други държави и по света!

– разказва Стилиян Петров пред “Ритнитопъ”.

Най-интересното от участието на Стилиян Петров гледай тук:

Великолепни истории от Стан!

Освен капитанската си лента, Стилиян Петров дари и последната си мачова тениска на националния отбор на България! За този и други артикули, можеш да наддаваш в нашата Facebook страница на следния линк: https://www.facebook.com/media/set?vanity=ritnitop.bg&set=a.590882639723548

51 артикула те очакват! Натисни върху снимката!Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *