Press "Enter" to skip to content

Стилиян Петров: Бай Добри се е променил, на времето нищо не ни даваше!

Легендарният домакин на ЦСКА Добри Димов, който е в клуба от 1980-а година насам също се подписа на дарената от клуба топка в помощ на пострадалите в Турция и Сирия!

Стилиян Петров бе специален гост по време на откриването на най-големия футболен търг, който се е провеждал в България! Средставата от търга ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия!

Ето какво сподели Стан във връзка с подписаната от ЦСКА топка, дарена за търга:

Едно време искахме да си вземем фланелки, тъй като имахме само по една. И Бай Добри следеше и не ни даваше нищо. Явно вече има и може да отдели нещо за каузата.

– сеща се Стан с усмивка на лицето.
Добри Димов, известен като Бай Добри

Един невероятен човек, истински цесекар, човек, който обича клуба, става и ляга с ЦСКА. Човек, който непрестанно е с ЦСКА. Откакто аз бях там, та така и до момента. Помня, че когато пристигнах му помагах доста. Аз и Мартин Петров бяхме от младите и той ни караше да му помагаме с прането, да носим мръсните дрехи, да помагаме с каквото можем.

– добавя още Стилиян Петров.

За топката с подписите на целия отбор, включително и на Бай Добри, можете да наддавате във Facebook страницата на “Ритнитопъ”!

Бай Добри е един невероятен човек. Радвам се, че е дал тази топка, но съм малко изненадан, защото когато аз бях там не ни даваше абсолютно нищи. Явно времето го е променило. Променило го е времето. (смее се).

– споделя още Стан!

Цялото участие на Стилиян Петров в откриването на най-големия футболен търг, можете да гледате тук:

Освен топката от клуба, един от ключовите футболисти и български национал Иван Турицов също се включи в каузата, дарявайки подписана от него тениска на националния отбор на България! Наддаването за фланелката на Турицов ще намерите тук!

Наддавай за тениската на Турицов тук!

Армейският клуб има и още един представител с дарен артикул, това е Кирил Динчев, който дари за търга носената от него бутонка по време на финала за Купата на България срещу Арда, който беше спечелен от “червените”!

Наддавайте за обувката тук!


Благотворителният търг ще бъде отворен за наддаване до 27.02 в 23:59ч. Можете да се включите във Facebook страницата на “Ритнитопъ”!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *