Press "Enter" to skip to content

Христо Крушарски се завръща в Локомотив Пловдив!

Последните седмици са изпълнени с разговори за собственостти и акционери! Ситуацията на “Лаута” не е по-различна! Христо Крушарски отново помага на Локомотив Пловдив!

Днес от клуба на Локомотив Пловдив излязоха с официално съобщение до привържениците на клуба, от което става ясно, че Христо Крушарски отново ще инжектира финансив в клуба. Публикуваме съобщението без редакторска намеса!

“Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата” общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.”

– се гласи в съобщението.
Христо Крушарски /вляво/ и Адам Сотков /вдясно/ в разговор на 4 очи. Снимка: Tribuna Plovdiv

“Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия” (до парка до СУ “Черноризец Храбър”).”

– съобщиха от клуба.

В същото време Локомотив Пловдив се включи в благотворителния търг, организиран от “Ритнитопъ” с фланелка на капитана Димитър Илиев, подписана от целия отбор! За фланелката може да се наддава във Facebook страницата на проекта!

“Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той ще бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.”

“Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.”

При Христо Крушарски Локомотив постигна едни от най-големите си успехи!

“Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!

Само Локо!”

– се казва още в съобщението.

През изминалия кръг от първенството Локомотив претърпя тежка загуба като гост на Арда, повече за случилото се в 20. кръг на родното първенство, можете да разберете от новия епизод на ОБЗОР НА КРЪГА!

Благотворителният търг ще бъде отворен за наддаване до 27.02 в 23:59ч. Можете да се включите във Facebook страницата на “Ритнитопъ”!

Мнението на “Ритнитопъ”: Собствеността на клубовете в българския футбол винаги е била тема, която изисква вътрешна информация. Виждаме как в рамките на два дни в два от най-големите български клубове ЦСКА София и Локомотив Пловдив настъпват сериозни промени. Преди седмица същото се случи и с Пирин Благоевград! Силно се надяваме тези процеси да доведат до положителен резултат за всички замесени страни, но най-вече за родните таланти, които ще представят България и националния ни отбор след време!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *