Press "Enter" to skip to content

Наско Сираков: 30% от всички постъпления в „Левски“ ще отиват директно към НАП

Левски публикува официално съобщение на своята Facebook страница, лично написано от Наско Сираков и свързано с дълга към НАП!

Публикуваме съобщението без редакторска намеса!

“Уважаеми левскари,

искам да ви запозная с положителните новини и информация за стъпките, които предприехме през последните няколко дни, касаещи развитието на любимия ни клуб.

На 21 февруари 2023 г. се проведе заседание на Надзорния съвет на клуба, на което бе взето решение да се свика Общо събрание на акционерите на 6 април, за да се гласува увеличаването на капитала на „ПФК Левски” с емитиране на нови акции на стойност от 15 млн. лв.”

– започва съобщението на страницата на Левски във Facebook.
Наско Сираков

“Този план бе обявен още през ноември миналата година като „план Б“, в случай че пропадне сделката, на която се надявахме до преди 2 седмици. Този план цели набиране на допълнителни средства за клуба, но не чрез дарения, а чрез продажба на акции, като така всички Вие, привържениците на нашия любим клуб, може да станете част от него. Подробности ще обявим в най-скоро време.”

– уточнява Сираков
В Сърбия пишат за проблемите на Шолак: Доскорошният кандидат за Левски дължи 5,4 милиарда

“Искам да Ви съобщя, че на среща с представители на НАП бе постигнато споразумение за изплащане на дълга на клуба към приходната агенция. Това ще стане като 30 % от всички постъпления в „Левски“ ще отиват директно към НАП. До края на годината от приходната агенция ще направят ревизия на дълга на клуба към тях и тогава вече ще имаме подробен погасителен план.

Дотогава ние ще имаме възможност да набавим допълнителни средства. В момента работим по план как да се случи това, като първата стъпка е свикването на Общото събрание на акционерите на 6 април и увеличаването на капитала на клуба.”

– добавя още Сираков
Най-интересното от пресконференцията на Ивков!

В същото време редица футболисти на “сините” се включиха в благотворителния търг на “Ритнитопъ”. Средставата ще бъдат дарени в подкрепа на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. Можете да разгледате артикулите тук!

Най-опитният футболист на Левски Ивелин Попов дари цели 8 негови фланелки от престоя му в Русия, националния отбор и Левски!

“Искам да Ви уверя, че лично аз, както и моят екип, независимо от трудните времена, в които живеем, работим непрестанно и вярваме, че ще върнем отново “Левски“ на заслуженото му място в елита на българския футбол.

Ваш Наско Сираков”

– завършва Сираков

Мнението на “Ритнитопъ”: Искрено се радваме, че това съобщение на Наско Сираков бе публикувано! Много е важно прозрачността на събитията да бъде изнесена на пиедестал! Трусовете при “сините” се усетиха и във фен общностите, което е истински опасно! Най-големият актив на Левски са феновете и те трябва да бъдат единни! За да се случи това, ръководството трябва да предприема умели ходове. Такъв е и настоящият!

Гледайте новия епизод на ОБЗОР НА КРЪГА!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *