Press "Enter" to skip to content

Станимир Стоилов: Вече е време да стане ясно кой какви дългове е натрупал!

Станимир Стоилов говори за наболялата тема около задълженията, които клубът има към НАП на днешната пресконференция преди мача с Лудогорец от родното първнество.

Напоследък темата Левски обикаля всички медии и това изобщо не е изненадващо, тъй като клубът изобщо не излиза с единни позиции пред медии и не само! На днешната пресконференция наставникът на Левски Станимир Стоилов сподели интересни детайли около предствоящия двубой с шампиона Лудогорец. Освен това засегна и други важни за отбора теми!

Всички футболисти са здрави и тренират с отбора. Имаме на няколко позиции конкуренция и ще решим кой ще започне мача, но като група за пръв път от началото на сезона няма играчи, които са наказани или контузени, освен Асен Митков“.

– заяви Стоилов.

При всички положения новото попълнение ще вземе участие. Всички футболисти са в Левски да играят. Сега е удобен момент след лесните оправдания за лошия терен и лошото начало да покажем на какво сме способни. Сега ще имаме добър терен, не добър, а отличен противник. И ще трябва да покажем на какво сме способни.

Очаквам Лудогорец да е в по-добър ритъм след мачовете с Андерлехт, където се представи на отлично ниво. За нас е добър момента да покажем една футболна битка, както сме показвали винаги срещу Лудогорец. До сега намирах оправдания за моите играчи в терена, а сега ще играем на добър такъв“.

– продължи Стоилов.

„Нивото, на което игра Лудогорец е такова, което ние също не можем а достигнем. Говорим за непредизвикани грешки в турнир, в който играят силни европейски отбори. Моментът е идеален Левски да покаже добро лице, както и че сме достигнали на едно добро ниво. Футболистите ще трябват да покажат агресия и динамика по време на мача. Вече не можем да измислим лесното оправдание с терените. В предишните ни мачове противникът ни не бе на нивото на Лудогорец. Има възможност отново да не се получат нещата заради нивото на Лудогорец, след като не успяхме да спечелим наглед по-лесните мачове“.

– заяви Мъри.
Мачовете между двата отбора винаги са интересни!

„По принцип Левски, както винаги, трябва да се управлява тука в тунела от треньора и в кабинета на изпълнителния директор да се взимат решенията и под зоркия поглед на органите да се взимат важните решения, които да се взимат след дискусии. Дълги години Левски страдаше, защото не се слугуваше на интереса на клуба. Трябва да спорим с всяко решение, което не е добро за Левски. Имаше различие, когато се взимат решения“.

– коментира Станимир Стоилов.

„След като се провали сделката, смятам, че трябваше да се обяви съвместна акция с привържениците за погасяване на задълженията към НАП. Много благодетели хвърлиха Левски на кучетата, а феновете винаги са го спасявали. Смятам, че с много по-мащабна и съвместна акция можем заедно да излезем и да кажем цялата истина. Аз съм първо да кажем кой какви дългове е направил през годините. В най-скоро време това ще бъде вече направено. Аз вече се уморих и ако никой не излезе с позиция, аз ще го направя“.

– каза старши треньорът на Левски.

Ще имам сили да се справям, докато хората имат сили да помагат на Левски. Аз също съм фен на Левски и ще се справям, докато всички ние феновете помагаме на Левски да се спаси. Много бързо дойде отказът от „Юнайтед Груп“ и трябва да се търси бързо решение. Когато обявим всички, които са вкарали Левски в дълговете, тогава ще внеса сума в сметката на Левски за НАП.

Левски имаше при нашето идва три варианта. Първият – да намерим няколко спонсори, вторият беше да търсим нови инвеститори. При пропадането на тези идеи – третият вариант беше да продаваме играчи.

Ситуацията бе под друг вариант, а именно да се търсят нови инвеститори. Трябва да се мисли изцяло как ще се изчистят задълженията към НАП, защото постоянно си говорим нещо, а ангажиментите, които Левски има към държавата са наистина големи“.

– добави Стоилов.

Мнението на “Ритнитопъ”: Ситуацията в Левски скоро няма да напусне заглавията в медиите. И това е напълно нормално. Вижда се, че в клуба има управленска криза, която не изглежда да има решение към момента. Както и самият Станимир Стоилов казва, може би той ще бъде човекът, който да посочи виновниците за състоянието на Левски с пръст. Освен, ако някой друг не поеме тази отговорност.

Може би именно Стоилов е човекът, който трябва да го направи. Именно той има ореол на морала пред “синята” общност. Това, което излезе от неговата уста ще бъде прието.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *