Press "Enter" to skip to content

Трансферът е факт! Тодор Неделев ще играе в Лудогорец!

Капитанът на “Ботев” (Пловдив) Тодор Неделев се разделя с “канарчетата”, за да премине в шампиона “Лудогорец”!

В последния ден шампионът “Лудогорец” и “Ботев” са започнали задълбочени преговори във връзка с трансфера на българския национал Тодор Неделев! Днес вече стана ясно, че трансферът ще се случи!

Sportal.bg съобщи, че Ботев (Пловдив), “орлите” и играчът са постигнали финално споразумение за трансфера. Неделев вече е в София, за да подпише личния си договор, след като са уточнени и последните детайли от сделката. “Канарчетата” ще получат около 300 000 лева за звездата си. Очаква се официалното обявяване на трансфера.

В своя Instagram профил Тодор Неделев публикува на сторита снимки и видеа на фенове на “Ботев”, които се сбогуват със своя лидер.

За подобен трансфер е ставало дума и преди, но Тодор Неделев ясно бе заявил, че няма да защитава цветовете на нито един български клуб, освен “Ботев” (Пловдив). След повече от половин година отсъствие от терените, заради неприятната травма в главата, която Неделев получи по време на катастрофа с националния отбор, футболистът показа в първите три мача на “канарчетата” от втория полусезон, че игровата му форма е на високо ниво. По всичо личи, че това е една от причините за трансфера.

Тодор Неделев се завърна на терена след половин годишно отсъствие.

Мнението на “Ритнитопъ”: Определено в България не сме свикнали на шокови трансфери. Именно по този начин бихме описали преминаването на Тодор Неделев от “Ботев” (Пловдив) в “Лудогорец”. От началото на сезона “канарчетата” не се представят добре в първенството, като в момента заемат незадоволителната 10-а позиция и са само на 3 точки от последната шестица. Може да се твърди, че моментът за продажба на звездата на отбора не е най-подходящият. Фактите обаче са други и феновете на тима трябва да се съобразят с тях. Времето ще покаже, коя от двете страни ще има по-голяма изгода от сделката.

Гледайте утрешния епизод на ОБЗОР НА КРЪГА, на живо от 20:00ч. в нашия YouTube канал, където ще коментираме всичко най-интересно около трансфера на Неделев.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *