Press "Enter" to skip to content

Строежът на Колежа отново е спрян.

Неприятните новини за феновете на “Ботев” не спират. След трансфера на Тодор Неделев в “Лудогорец”, проблемите със строежа на Колежа продължават!

Строежът на стадион “Христо Ботев” в Пловдив, известен като Колежа сред привържениците на “Ботев” е преустанувен. Собственикът на ПИМК Илиян Филипов нареди цялата тежка техника да бъде изкарана от “Колежа”.

“Както вече ви казах, ако не получа възлагателното писмо, спирам работата. Два часа бях в общината, не го получих. Трябвало да има комисия. Аз се наслушах на обещания. Когато получа възлагателното писмо- веднага цялата техника ще бъде върната и работата ще продължи”.

– заяви Филипов пред “Plovdivnews”.

“Виждате колко работници има тук. Без възлагателно писмо няма как да работя, защото нарушавам договора. Пак казвам – ако получа възлагателното писмо ще продължи работата и Ботев ще приеме Левски в своя дом”.

– споделя още босът на ПИМК.

Преди няколко дни изминаха точно девет години, откакто “Ботев” играе на базата си в пловдивския квартал “Коматево”. На 23 февруари 2014г. отборът стартира пролетния дял от първенството с равенство 2:2 срещу “Лудогорец” пред препълнените трибуни на клубната база. 

Гледайте тази вечер, 01.03., от 20:00 часа новият епизод на ОБЗОР НА КРЪГА, където ще обсъдим всичко най-интересно около българския футбол, включително и стопирания строеж на Колежа!

Тази вечер от 20:00 в YouTube! Абонирайте се!

Мнението на “Ритнитопъ”: Няма как привържениците на “Ботев” (Пловдив) да не са разочаровани от случилото се през изминалите 24 часа! Разбираме напълно, ако те се чувстват ограбени! Освен, че Тодор Неделев, който бе лидерът на клуба, пое в посока Разград, завръщането на отбора в своя дом – стадион “Христо Ботев”, изглежда все по-далечно! Драмите около строежа на Колежа не стихват и никой не може да даде прогноза кога и как строежът ще бъде завършен. Надяваме се това да се случи в обозримо бъдеще!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *