Press "Enter" to skip to content

Гласувай за най-добрите на месец февруари в нашата Facebook страница!

Номинираните за най-добри вратари, защитници, халфове и нападатели за месец февруари в родното първенство вече са ясни! Кои ще бъдат печеливши?

Родният клубен футбол се завърна през месец февруари, а с него и наградите ни за най-добре представилите се футболисти по постове. Гласуването вече е достъпно на нашата Facebook страница!

Гледайте последния епизод на ОБЗОР НА КРЪГА

Както традицията повелява, наградите ни са в пет различни категории – вратар, защитник, халф, нападател и треньор на месеца! Нека започваме!

Защитник на месец февруари!

Тазмесечните номинации са свързани със стражите на Черно море, Ботев Враца и Пирин Благоевград! Кой измежду Иван Дюлгеров, Красимир Костов и Янко Георгиев ще спечели приза, избираш ти! Можеш да гласуваш тук!

Гласувай за своя претендент тук!

Защитник на месец февруари!

Тазмесечните номинации са свързани със защитниците на Левски, ЦСКА София и Черно море! Кой измежду Сонко Сундберг, Юрген Матей и Виктор Попов ще спечели приза, избираш ти! Можеш да гласуваш тук!

Гласувай за най-добрия защитник тук!

Халф на месец февруари!

Тазмесечните номинации са свързани с халфовете на Черно море, Берое и ЦСКА 1948! Кой измежду Васил Панайотов, Симеон Мечев и Парвиз Умарбаев ще спечели приза, избираш ти! Можеш да гласуваш тук!

Гласувай за халф на месеца тук!

Нападател на месец февруари!

Тазмесечните номинации са свързани с нападателите на Ботев Враца, ЦСКА София и Черно море! Кой измежду Браян Переа, Дюкенс Назон и Атанас Илиев ще спечели приза, избираш ти! Можеш да гласуваш тук!

Гласувай за нападател на месеца тук!

Треньор на месец февруари!

Най-добрите наставници според “Ритнитопъ” през месец февруари бяха тези на Арда, Черно море и ЦСКА София! Кой измежду Александър Тунчев, Илиан Илиев и Саша Илич трябва да бъде треньор на месеца? Ти избираш! Можеш да гласуваш тук!

Избери треньора на кръга тук!

Мнението на “Ритнитопъ”: Месец февруари не размести прекалено много класирането в родното първенство. Водещият тим на ЦСКА София успя да увеличи разликата с Лудогорец на три точки, заради нулевото равенство на стадион “Георги Аспарухов” между Левски и шампионите от Разград! Нищо обаче не е решено! Дори и победителите от това гласуване! Очакваме твоя вот!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *