Press "Enter" to skip to content

Футболен семинар с експерти от La Liga ще се проведе в София на 22-ри март!

След по-малко от 20 дни в България ще дойдат едни от най-сериозните футболни експерти в света! Докоснете се до света на La Liga!

Представители на LaLiga, Атлетико (Мадрид), Реал Бетис и Алавес пристигат в България, за да вземат участие в първото издание на LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, в София, а негов домакин ще бъде Гранд хотел „Милениум“. Това е поредната инициатива у нас на организацията, менажираща испанския клубен футбол!

Лекторите на семинара са с богат практически опит във футбола и ще могат да споделят ценни знания и информация. Диего Санчес е дългогодишен кадър на LaLiga, а понастоящем е директор „Бизнес развитие“ в Атлетико (Мадрид).

Диего Санчес – ръководител бизнес развитие в Атлетико Мадрид

Подобна функция, но на международната сцена, извършва и Пабло Аркуеро от Реал Бетис. Компания на два от водещите испански клубове ще прави финалистът от турнира за Купата на УЕФА през 2001 г. – Алавес, който ще бъде представен от отговорника си за стратегическо развитие и иновации Айтор Хименес. Заедно с делегата на LaLiga, отговарящ за Унгария и Балканите – Хесус Писаро, в качеството си на координатор на международното дигитално присъствие на LaLiga в България ще пристигне и Сяоуей Гао.

Пабло Аркуеро /Реал Бетис/
Айтор Хименес /Алавес/
Сяоуей Гао /La Liga/

В програмата на събитието акцентът ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в самата футболна организация. Ще се наблегне на темата за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите; ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори; ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба.

В края на деня, след приключването на индивидуалните сесии, ще има общ панел под формата на отворена дискусия. Участие в нея ще вземат всички лектори, както и представители от българска страна.

Официалният език на еднодневния семинар ще бъде английският, а цената за участие – 179 евро. До 10 март обаче всеки желаещ ще може да се възползва от промоционалните билети на стойност 119 евро.

Предвидени са и групови пакети за трима или петима участници. В цената за присъствие на семинара са включени обяд, две кафе паузи, рекламни и помощни материали, както и коктейл след края, в който гостите ще могат лично да се запознаят с лекторите и да обсъдят важни за тях въпроси.

LaLiga Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да научат ценна информация от специалистите в Ла Лига.

В последното десетилетие La Liga заложи изключително на експертността на кадрите си!

Пълна информация за семинара, къде и как да се закупят билети може да откриете на: www.footballseminar.bg

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *