Press "Enter" to skip to content

Семинар за треньори по футбол ще се проведе в град София на 20 и 21 март в комплекс „Царско село“.

На 20 и 21 март (понеделник и вторник) в комплекс “Царско Село” ще се проведе първият треньорски семинар по футбол за тази година!

Събитието ще бъде разделено в два дни, като в първия- понеделник, ще се наблегне на модерните тактически тенденции, новостите от последното Световно първенство, тактически анализи и кондиционна подготовка.

Вторият ден от семинара ще бъде по-насочен към работата в детско-юношеския футбол и прехода към професионалистите, като ще предложи периодизация за работа и методика, както и подходи и принципи при работа с подрастващите. Лекторите ще бъдат 4-ма, като всеки от тях има опит на професионално ниво у нас или зад граница.

Първият е Александър Гицов, който е най-младият треньор в професионалния футбол в Австрия.
Младият специалист вече близо десетилетие работи в професионални клубове в Австрия.
Той ще наблегне на тактическата подготовка и някои особености при работата с подрастващи.

Георги Петров е кондиционен треньор в представителния отбор на Хебър (Пазарджик). Зад гърба си има вече над 5 сезона в професионалния футбол. Георги ще представи теми за моделиране на тренировъчното натоварване при мъжете професионалисти, както и съвременни тенденции при работа с подрастващи.

Радостин Александров е треньор с над 10-годишен опит, работил в рамките на последните 3 сезона като помощник-треньор в Първа Лига у нас, печелейки бронзовите медали с Ботев (Пловдив) през миналия сезон. Той ще представи последните тактически нововъведения от изминалото Световно в Катар, както и някои важни принципи и методи на работа в детско-юношеския футбол у нас.

Христо Захариев е четвъртият лектор. Анализатор, който работи в тандем с Алън Пардю в ЦСКА, а след това продължиха съвместната си работа и в Арис (Солун). Захариев ще представи Анализиране на опонент, анализ на собствената игра, периодизация на работата с анализи, както и тактическа подготовка за юноши преди мъжкия футбол.

В края на двата дни записалите се ще получат сертификат за участие, както и треньорски материали във видеоформат, затова е желателно участниците да си подготвят USB памет, MicroSD карти или преносими хард дискове! Цената за семинара е:

 • 70лв. за един от двата дни
 • 100лв. за двата дни

* За абонати на платформата The X Coach – 30% отстъпка за двата дни
* За групови записвания (4 или повече) – 30% отстъпка за двата дни
Местата са ограничени!

Начини за записване:

 1. Запишете се, чрез формуляра и след това направете банков превод, за да запазите мястото си за събитието: https://docs.google.com/forms/d/16QI-XsI3erhks0uXZrBUvE73skWSMSdR2fqM0_9YipE/edit
  Данни за превода:
  IBAN: BG59UNCR70001524819511
  BIC: UNCRBGSF
  Титуляр: В А КОУЧИНГ
 2. Плащане с карта: Регистрирайте се в платформата „The X Coach“ (ако имате или си направите абонамент, получавате 30% отстъпка от редовната цена на семинара и плащате 70лв. за двата дни!): https://thexcoach.com/seminar/sofia-2023
  *Данни за фактура и осчетоводяване на разходите – свържете се с нас на телефон или e-mail
 3. Обадете се на телефон 0888 02 91 19 или ни пишете на info@thexcoach.com

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *