Press "Enter" to skip to content

ОБЗОР НА КРЪГА S2E22 LIVE: Време е за смекти! Кой ще стане ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ? /ВИДЕО/

Напрежението в родния футбол се покачва с всеки изминал кръг, а грешните стъпки на върха на класирането започнаха! Водачите ЦСКА София и Лудогорец стъпиха накриво като домакини и изгубиха ценни точки в борбата за първото място в първенството. Лидер е воденият от Саша Илич отбор с 54 точки, преследван от Лудогорец с 50 точки! Кой ще стане шампион? Време е за сметки!

В Разград бе взето важно решение, Анте Шимунджа да бъде заменен от треньорът, който донесе първата титла на Лудогорец – Ивайло Петев. Може ли да се окаже така, че бившият селекционер на Босна и Херцеговина ще е започнал и приключил доминацията на “орлите”?

В същото време нова информация около спортната инфраструктура се появява ежедневно. Служебният спортен министър Весела Лечева заяви, че до края на март трябва да бъде одобрен идейният проект за стадиона в Борисовата градина, а от ръководството на Ботев твърдят, че “Колежа” ще приеме Левски с четири отворени трибуни и 18 500 места! Възможно ли е?

Всичко това, както и анализите на двубоите от изминалия кръг на efbet лига, ще можете да наблюдавате в тазседмичния епизод на ОБЗОР НА КРЪГА! Всяка сряда, на живо от 20ч. българско време! 👀

🌍 Абонирайте се за канала ни!
🔥 Иииии натиснете камбанката!

⚽ Нека им бием шута!

📰 Всичко най-актуално около българския футбол, четете на https://ritnitop.bg/

😊 Последвайте “Ритнитопъ” и в социалните мрежи:
👉🏻 Инстаграм: https://www.instagram.com/ritnitop/
👉🏻 Фейсбук: https://www.facebook.com/ritnitop.bg
👉🏻 ТикТок: https://www.tiktok.com/@ritnitop

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *