Press "Enter" to skip to content

Даниел Димов: Скандалното поведение на БФС е причина за много от проблемите! Промяната е наложителна!

Един от най-опитни играчи и капитан на Черно море – Данаиел Димов, изрази задоволство от играта на тима при загубата с 2:3 от Лудогорец в Разград!

Даниел Димов сподели мнението си във връзка със съдийските отсъждания по време на срещата от последния кръг на родното първенство между “Лудогорец” и “моряците” от “Черно море”!

“Горд съм от момчетата, за раздаването, за самочувствието, за увереността с която играхме. Без страх и притеснение. Перфектни! Но, някой хора бяха решили друго! Дори футболистите на Лудогорец си признаха за наглото представяне на съдията. И те не се гордеят с такива победи! Но когато има директива и скандалното управление в БФС е на такова ниво, ще сме свидетели на все повече такива отсъждания и срамни поведения! Жалко! Промяната е наложителна и задължителна, а не желателна!”

– споделя Димов!

Мнението на “Ритнитопъ”: Рядко ставаме свидетели на подобни изкавания от страна на футболисти в българския футбол! Смелостта на Даниел Димов трябва да ни радва, защото той е един от опитните играчи в родното първенство и може да даде пример на по-младите какво всъщност е лидерството и как трябва да се поема отговорност!

Гледайте тази сряда от 20:00ч. новия епизод на “ОБЗОР НА КРЪГА”!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *