Press "Enter" to skip to content

Пазарджишки отбор с инициатива за своя дом

Футболен клуб “Тракиец” с инициатива да облагороди своя стадион

ФК “Тракиец” е клуб от пазарджишкото село Главиница. В момента се подвизава в “А” регионална футболна група. Днес обаче няма да ви разказваме историята на клуба, а ще ви покажем още един пример, че пътят напред е с общи усилия.

От официалната страница на клуба във Facebook споделиха, че тази събота (01.04) от 09:30 организират облагородяване на своя дом – стадион “Йордан Панчев”. Ето какво съобщение пуснаха до своите последователи:

“Тази седмица, във връзка с парламентарните избори в страната, футболните отбори ще почиват. Във връзка с това, в събота 01.04.2023г. от 9:30 ръководството на Тракиец Главиница организира пролетно почистване и освежаване на инфраструктурата около игрището: почистване, косене, укрепване на оградите и други. В тази дейност ще се включат юношите на отбора, родители, треньори и наши съселяни. Каним всички желаещи да помогнат с доброволчески труд, всеки чифт ръце ще е от полза. Нека заедно да подобрим състоянието на едно от любимите места за децата и младежите в селото, заедно! Всеки желаещ може да вземе със себе си ръкавици и добро настроение”.

– ФК Тракиец

От клуба добавиха, че ще се опитат, с помощ от юноши, родители и приятели, да оправят оградата, която на места няма мрежа и колове. Също така ще изчистят местата около съблекалнята и игрището.

Мнението на Ритнитопъ: Поздравления към ФК “Тракиец”! Надяваме се повече подобни инициативи да достигат до широката аудитория. Ако вие знаете или сте част от подобна кампания, пишете ни! Нека покажем на широката аудитория, че още има хора, които мислят за футбола в България без значение дали е професионално или аматьорско нивото!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *