Press "Enter" to skip to content

България започва подготовка за световното по мини футбол

Най-успешният ни национален отбор по футбол (макар и мини) в последните години, започва  подготовката за дебютното си участие на Световно първенство. То ще е през октомври в Рас Ал Хайма, Дубай.

Националният тим на България по мини футбол, записал едно от най-добрите постижения в отборните ни спортове в последните години. Те се завръщат на терена след третото място в Европа.

Националният отбор по мини футбол

Всички представители на медиите са добре дошли утре, 1 април, на базата на БФС в “Бояна” от 11:00 часа, за да отразят първото събиране на състава от големия триумф в Кошице миналата година.

През май за България предстои участие на силния турнир Лига на нациите в Словакия, където ще мерим сили с домакините, Унгария, Румъния и още два отбора, които скоро ще бъдат обявени официално.

Списъкът с повиканите играчи

Мнението на Ритнитопъ: Момчетата на Николай Михов и Даниел Несторов ни накараха да се гордеем. Макар и Европейско по мини футбол, те показаха, че България там може да е на футболната карта. Време е за следващата стъпка, а именно Световното първенство. Нека им пожелаем успех.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *