Press "Enter" to skip to content

Шави за Меси: “Нормално е да има вълнение за “последен танц” като на Майкъл Джордан”

Наставникът на “Барселона” Шави говори за евентуалното завръщане на Лионел Меси в клуба. Според испанеца е “нормално да има вълнение.”

Старши-треньорът на “Барселона” Шави говори преди медиите за евентуално завръщане на Лионел Меси при каталунците.

“Не мисля, че е подходящ момент да говорим за завръщането на Лео. Приятел съм с него и често разговаряме, но не е подходящ моментът. Нито заради Лео, нито заради доброто на клуба.”

– започна Шави

Шави сподели, че разбира вълнението на феновете на каталунците.

“Нормално е да има вълнение. Един последен последен танц като на Майкъл Джордан. Нормално е хората да са развълнувани”.

– каза той

Наставникът добави, че би искал да видим Лео отново в клуба, но сега не е точният момент.

“Надявам се, че ще видя Лео отново в Барселона под каквато и да е форма. Аз ще съм първият, който ще се зарадва, ако се завърне. Това е клубът на живота му, той е най-добрият играч в историята, но сега не е моментът да говорим за това.

Предстоят ни две титли, за които трябва да играем. Не трябва да говорим за евентуални сделки или за Меси, трябва да се съсредоточим върху Елче, Реал Мадрид… и всичко, което предстои.”

– добави Шави

Все пак наставникът на каталунския гранд разкри, че всичко е в ръцете на Меси.


“Това не зависи от мен, а от Меси, от неговото щастие, от това дали иска да се завърне и дали има волята да го направи… С него ме свързват приятелски отношения и доверие и ако той реши да се завърне, ще се радвам. Ще бъда първият, който ще го насърчи да се завърне. За момента няма нищо. Правим лоша услуга на Лео и на клуба. Това ще зависи от много фактори.”

– сподели наставникът

Мнението на “Ритнитопъ”: Завръщането на Лионел Меси в “Барселона” изглежда все по-вероятно. Можем ли наистина да станем свидетели на “последен танц”, подобен на този на великия Майкъл Джордан?

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *