Press "Enter" to skip to content

Наско Сираков за бъдещето на Станимир Стоилов в Левски

След нашумялата информация през последните дни около напускането на Станимир Стоилов от клуба, днес мажоритарният собственик на “Левски” Наско Сираков взе отношение по темата.

Ето ги и думите на Сираков:

“Скъпи Левскари,

Обръщам се към Вас, във връзка с тиражирани в медиите неистини, че тече процес за отстраняването на Станимир Стоилов от ПФК Левски. В четвъртък с огромно възмущение и отвращение прочетох в медиите тази абсолютна лъжа.

Най-отговорно заявявам, че това не само не отговаря на истината, а е добре обмислена стратегия за разцепление в клуба и всяване на напрежение сред феновете. Станимир Стоилов винаги е имал пълното ми доверие, така както и абсолютното спокойствие да работи. Само преди дни той заяви същото. Нещо повече: още с идването му в Левски съм казал, че му доверявам цялата спортно-техническа власт. Винаги съм стоял зад него, подкрепял съм го и съм му имал пълно доверие. Докато аз съм мажоритарен собственик на клуба, пред мен никога няма да стои въпроса за неговото отстраняване, каквито информации се тиражират.

Никога, по никакъв начин не съм се съмнявал в неговата лоялност към към ПФК Левски и към Вас – многобройните ни привърженици. В мои обръщения към Вас съм откроявал работата му. В тази връзка заявявам, че никога на дневен ред не е стояла смяната му, както определени лица се опитват да внушават.

Дълбоко съм убеден, че няма истински Левскар, който диша и живее с проблемите на клуба да повярва на тези откровени лъжи, които бяха казани и услужливо тиражирани, с единствената цел да се сее напрежение и разкол в любимия ни клуб. Няма как да стоя безмълвен, когато без капка срам, определени хора се опитват всячески да насаждат разединение. Всички Вие знаете, че нееднократно и в най-трудните моменти съм доказвал отношението си към Станимир Стоилов. Спасяването на любимия ни клуб е историческа кауза и аз няма да позволя на никой да манипулира сплотената ни общност. Толкова по темата за сега.

Предстоят ни два тежки мача в София, за които призовавам всички Вас, нашите верни привърженици да изпълните стадиона и така, както само Вие можете да изразите своята подкрепа към отбора и треньора!

Вярвам, че щастливите ни мигове и победи заедно предстоят.”

– Ваш Наско Сираков”. 

Мнението на Ритнитопъ: Цяла синя България чака да разбере какво се случва с бъдещето на Станимир Стоилов и дали той ще остане начело и след мача с “Локомотив” (София).

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *