Press "Enter" to skip to content

Тръст “Синя България” постави условие, за да прехвърли акциите си на Станимир Стоилов

От организацията Тръст “Синя България” предложиха да прехвърлят акциите си на Станимир Стоилов, но биха направили подобен ход, само ако мажоритарният собственик Наско Сираков депозира своите 86,6% в клуба.

Ето какво написаха те:

“Уважаеми левскари, след допитване, проведено сред членовете на Тръст “Синя България”, Управителният съвет на организацията взе решение да предложи прехвърлянето на своя дял от 10% от капитала на ПФК Левски АД на Станимир Стоилов, при условие, че мажоритарният акционер Наско Сираков депозира своите 86.6% в клуба. Предложение за подобен ход бе направено спонтанно от фенове към Мъри на последната тренировка преди мача с Локомотив (София) като това предложение достигна до нас, решихме, че то е най-мъдрият вариант в настоящата ситуация. Считаме, че Станимир Стоилов е безспорният пазител на левскарството и като фигурата, ползваща се с най-голямо доверие в левскарската общност, е редно да се сдобие с механизъм, който да му позволи да изгради работеща управленска структура в ПФК Левски спрямо своята визия за развитието на клуба.”

УС на Тръст “Синя България”

От своя страна, мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков ще даде пресконференция в сряда, за да говори по всички най-важни теми около клуба.

Мнението на Ритнитопъ: Войната между организираните фенове и мажоритарният собственик Наско Сираков продължава, а Станимир Стоилов вече официално не е част от клуба, което означава, че обединителната фигура в “Левски” вече я няма. Какво следва при “сините”, ще разберем с времето.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *