Press "Enter" to skip to content

Нова инициатива обединява децата на “Герена”

Трибуна “Сектор В” даде начало на нова кампания, целяща да обедини децата, присъстващи на мачовете на “Левски”.

Идеята на организацията е подрастващите деца да имат обособено място на стадион “Георги Аспарухов”, където да могат заедно да подкрепят отбора и да се забавляват.

Ето какво написаха в инстаграм профила си от Трибуна “Сектор В”

“Здравейте, нашата идея е да обединим децата на Левски в нова група, която ще включва пеене за отбора, раздаване и най-вече забавление без хулигански прояви. Добре дошли в трибуна “Сектор В”! Очакваме ви срещу “Септември” на 4 май в сектор В.”

Обособеното място за малките запалянковци.

Инициативата ще направи своя дебют на 4-ти май в домакинската среща на “сините” срещу “Септември”. Предвидена е и малка хореография за двубоя, а по време на мача ще се събират средства и за следващия двубой, като всеки присъстващ ще е свободен да подпомогне финансово.

Екипът на ‘Ритнитопъ” се свърза с организаторите на инициативата, а ето какво имаха да кажат те за идеята си:

“Нашата цел е да обединим децата на Левски, които трябва да научат, че отборът е един идеал, който никога не трябва да предават, унижават, уронват престижа му или да се отказват от него. Друга от нашите мисии е да ги сплотим в едно и да разберат, че трябва да са заедно въпреки всичко и всички. Ние от “Трибуна Сектор В” слагаме началото на кампанията “Децата и бъдещето на Левски”! Очакваме ви всеки мач за шоу в “сектор В”, ще се видим за първи път срещу Септември, за да подкрепим любимия отбор с песни и забавление по трибуните. Само Левски!

– Трибуна “Сектор В”

Мнението на Ритнитопъ: Стадионите са се превърнали в място, на което много родители не биха завели децата си, но с подобен тип организация те могат да бъдат по-спокойни, а децата имат шанс да се докоснат до най-популярния спорт в една безопасна среда.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *