Press "Enter" to skip to content

Правилна ли е позицията на Сектор Г след мача с Лудогорец в Разград? I Ритнитопъ

Няколко часа, след като ЦСКА София излезе с официална декларация от името на клуба и срещу Лудогорец, феновете на червените също изразиха своята позиция. 🔥

Сториха го в социалната мрежа, в профила си “Трибуна Сектор “Г”:

“Aрмейци,

Все още сме под въздействието на емоциите от изминалия уикенд, но бихме искали да изкажем абсолютната си солидарност с позицията на любимия ни клуб след Кабаковите секири в Делиормана. И особено след hardcore и*цест по*ното в Столипиново снощи.

“Има опасност ЦСКА да бъде шампион…”. Това изречение не се забравя, а и последствията от него са видни за нас всеки един сезон от 2015 насам. Съдии, ВАР, наказания – какво ли не опитаха и продължават да опитват, само и само да се запази една изкуствено създадена паралелна реалност, в която всички обичат разградския Реймънд, а нивото на футбола ни е европейско. Само че неведнъж сме показвали, че на нас тия не минават.

Ситуацията изглежда наглед безнадежда – за делиорманския проект предстоят протоколни контроли в стил “свали гащи” с безименния проект от Обеля и с Подуене, а искрицата светлина идва от Варна, където вярваме, че Черно Море ще играят за достойнството и честта си, защото единствени те заедно с нас се опълчиха открито на турскозеленото иго, на което БФС и Кирил Домусчиев подлагат всички нас от над десетилетие насам. За тази сметка на столипиновци, обелки и говеда им предстоят мачовете на сезона срещу нас. Познат сценарий, нали?

В отговор на цялата тази воняща слуз, ние сме длъжни да останем на позициите си до края на битката. Дали този, дали другия, дали по-следващия сезон – ЦСКА ще стане шампион. Вярваме го и ще продължим да го вярваме. Но не трябва да позволяваме на машината да ни смаже, защото нейната цел е точно такава – погазване на всичко, което стои на пътя й с позволени и непозволени приоми. И за жалост на клетия ни футбол, тези, които останахме да се борим срещу статуквото, сме ние. И проклети да бъдем ако тези нискоморални и нечестиви създания успеят да ни пречупят и да ни вземат любовта!

За това приканваме всички вас в оставащите мачове срещу сателитите на “Лудогорец” да заявим ясно и конкретно: НЯМА ДА НИ ПРЕЧУПИТЕ! Да им кажем ясно и точно какво мислим за тях и любовните отношения помежду им!

ЦСКА ще пребъде, докато ни има нас!

Трибуна сектор Г”.”

🌍 Абонирайте се за канала ни! 🔥 Иииии натиснете камбанката!

⚽ Нека им бием шута!

📰 Всичко най-актуално около българския футбол, четете на https://ritnitop.bg/

😊 Последвайте “Ритнитопъ” и в социалните мрежи:
👉🏻 Инстаграм: https://www.instagram.com/ritnitop/
👉🏻 Фейсбук: https://www.facebook.com/ritnitop.bg
👉🏻 ТикТок: https://www.tiktok.com/@ritnitop
👉🏻 Туитър: https://twitter.com/ritnitop/

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *