Press "Enter" to skip to content

Унгарски ултраси подкрепиха протеста!

Унгарските ултраси изразиха своята позиция още преди седмица, когато се разбра, че България – Унгария ще се играе на затворени врата. Те опънаха транспарант, който качиха в своите социални мрежи.

Унгарски ултраси подкрепиха протеста!
Унгарски ултраси с транспарант срещу решението на БФС!

Още от началото се разбра, че те подкрепят протеста на феновете срещу управлението на БФС. В последните часове на 14.11 от страницата Hungarian Fanatics пуснаха пост с нова позиция относно мача, който ще се изиграе в София. Ето какво написаха те:

Два дни, само два дни преди мача бе решено къде ще се проведе срещата България – Унгария. Остава първоначалното решение, че ще се играе в София. Ще има хора, които ще пътуват, може да намерите информация в нашите събития за мястото на събиране. Ако не намерите мястото, не се притеснявайте да  ни пишете.
Дръжте се български фенове, на това аматьорско ръководство не му остава много време, една държава членка на УЕФА би трябвало да се отнася по-сериозно към собствените си фенове и разбира се към нашите фенове. Това не е достойно за нито една федерация! Това вероятно никога не се е случвало и в африканските страни…
Напред, Унгария!

Hungarian Fanatics 

Мнението на Ритнитопъ: Поздравяваме унгарските фенове за тяхната позиция относно този цирк, създаден от БФС. ОСТАВКА!

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *