Press "Enter" to skip to content

“Компасъ”: Краят на лятото (29.08 – 03.09)

Краят на лятото дойде, а “Компасъ” се завръща под нова форма, поне засега, за да ви разходи сред една по-различна култура.

Краят на лятото вече настъпва, а ние с удоволствие ви представяме нашата нова поредица, в която ще ви направим свидетели на най-добрите хореографии, които изгряха през изминалата седмица. Всяка една част ще ви отведе във вълнуващо пътешествие из различни страни и ще ви потопи в тяхната фен култура. “Компасъ” се завръща!

“Легия” (Варшава) срещу “Мидтиланд”

“Легия” успя да отстрани датския “Мидтиланд” в един истински трилър, а старт на този филмов сценарий зададоха феновете на полския гранд. “Legioland” завърши с щастлив край при ролетката на дузпите, а “Легия” се класира за групите на “Лига на Конференциите”.

“Йънг бойс” срещу “Макаби” (Хайфа)

Феновете на “пчелите” усещаха, че Шампионска лига е в “рамките на обсега” и вдъхнаха сили на своите любимци, които взеха своето, след като “ожилиха” съперника три пъти, а на есен ще играят в групите на най-престижния клубен футболен турнир.

Дербито на Старата фирма

Нова порция страсти поднесе това легендарно съперничество между “Рейнджърс” и “Селтик”. Съперничество, което не е само терена, а във всяко едно отношение. Спечелени трофеи, различия по почти всички политически въпроси – от международни до локални.

Все пак, след мача повод за радост имаше “зелената” част на Глазгоу, а и на Шотландия. Въпреки това, феновете на “Рейнджърс” дадоха всичко от себе си.

Упс, “Лех” (Познан) го направи отново

Поне това гласи новата хореография на привържениците на тима.

“Лъвовете” от “Форталеза” превзеха ефира

За финал, една хореография, която спокойно можем да кажем, че се е видяла от космоса.

Мнението на „Ритнитопъ“: Футболът принадлежи на феновете. За много от тях футболът е начин на живот, а чрез хореографиите те показват своята клубна принадлежност, култура и подкрепа.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *