Press "Enter" to skip to content

Христо Янев и “Пирин” се разделиха

Христо Янев официално вече не е наставник на “Пирин” (Благоевград). Кой е неговият заместник?

Как се стигна дотук?

Сезонът за благоевградчани завърши сравнително добре. Ръководеният от Христо Янев тим сътвори чудеса, а играчите бързо се превърнаха в любимци на благоевградската публика. Както знаете, в средата на сезона отборът остана без финансиране, което предизвика доста сътресения както в тима, така и при фенове. Един важен въпрос беше дали Христо Янев ще остане.

Изборът

Така беше направен труден избор. Въпреки недоволството на голяма част от феновете на “Пирин”, двете страни се разделиха и Христо Янев напусна тима. Новият наставник на “орлетата” е Радослав Митревски.

Кой е Ради Митревски?

Това име е до болка познато в Благоевград, а и не само. През миналия сезон под негово ръководство бяха постигнати невероятни подвизи от тима, които в началото на приключението в елита най-вероятно дори най-смелите фенове не можеха да си представят. Беше постигната серия от 7 поредни мача без загуба. Тя до голяма степен и гарантира оцеляването на “орлетата” в елита.

Мнението на “Ритнитопъ”: Със сигурност ситуацията в “Пирин” остава много трудна. След като голяма част от основните футболисти напуснаха тима, сега ги последва и Христо Янев. Задачата пред Радослав Митревски няма да бъде никак лесна.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *