Press "Enter" to skip to content

BetMarket – новият партньор на “Ритнитопъ”!

“Ритнитопъ” успя да привлече нов партньор за обща кампания. Това е бетинг компанията BetMarket – новият играч на пазара!

Кои са BetMarket?

BetMarket e нова, вълнуваща и достъпна дестинация за хазартни игри и развлечения в България. За покачване на дневната доза адреналин и бягство от ежедневието, компанията предлага спортни залагания, казино и бинго. 

Всеки човек е различен. Същото важи и хората, които залагат, но BetMarket разграничават три основни типажа на своите клиенти, а именно Героя, Бунтаря и Шоумена.

Героят цели да надмине себе си. Той държи да се докаже като се предизвиква постоянно, което формира и мотото му – „Където има воля, има и начин“.

„Правилата са създадени, за да бъдат нарушавани“ е движещата сила на Бунтаря. Той иска да направи нещо различно и да оспори статуквото, като в същото време изпъква със своята интелигентност, индивидуализъм и лидерство.

В контраст на първите две личности е Шоуменът, който просто иска да се забавлява и да си прекара добре. Неговата стратегия е да бъде спонтанен и да се забавлява каквото и да прави.

Как да вземете бонус?

Бонус по време на launch кампанията на BetMarket може да получите при стартирането на платформата. Нужно ви е само да се регистрирате през този линк: https://betmarket.me/ritnitopa

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *